Accesorii necesare în zilele toride de vară

Plănuiești o excursie vara aceasta? Sau doar plimbări cu mașina până la plajă? Trebuie să știi că bebelușii și copiii mici sunt foarte sensibili la insolație, de aceea este foarte important să le mențineți o temperatură optimă. Axkid vă oferă o serie de accesorii potrivite pentru plimbările cu mașina din această vară.

Înainte de a așeza copilul în scaunul auto

Nu vrei să pleci la drum cu un copil care nu se simte confortabil. Așadar nu uita să pornești aerul condiționat înainte de a instala copilul în scaunul auto. De asemenea, ar fi o idee bună să încerci să parchezi la umbră, căci o mașină lăsată în soare se poate încălzi extrem de tare.

Lasă bambusul să absoarbă căldura

Husa de vară din bambus poate fi cu adevărat utilă pentru a-i păstra copilului temperatura corpului potrivită în scaunul auto. Țesătura din bambus reduce absorbția căldurii provenită de la soare și se atașează cu ușurință peste scaunul auto, oferindu-i copilului o senzație moale și confortabilă în zilele toride de vară. În același timp protejează scaunul auto împotriva petelor și a murdăriei.

Husa de vară din bambus vine în mai multe variante, fiind compatibilă cu scaunele auto Axkid ONE, Axkid Minikid 3, Axkid Minikid 2, Axkid Move, Axkid Rekid și Axkid Bigkid 2.

PS: Știai că poți vopsi husa de vară din bambus într-o culoare la alegere?

Husă de vară din bambus Axkid ONE

Husă de vară din bambus Minikid 3

Husă de vară din bambus Bigkid 2

Husă de vară din bambus 

PS: Știai că poți vopsi husa de vară din bambus într-o culoare la alegere?

Menține răcoarea cu husa de vară Axkid by AeroMoov

Ne dorim să evităm supraîncălzirea și transpirația copilului în mașină. Husa de vară Axkid de la AeroMoov reduce riscul supraîncălzirii și ajută copilul să-și păstreze temperatura corectă a corpului atunci când se află pe scaunul auto în zilele toride.

Structura unică de fagure 3D din interior creează o pernă de aer între copil și scaun. Aceasta reglează circulația aerului în jurul spatelui, picioarelor și capului copilului. 

Evită razele soarelui

Un accesoriu potrivit pe timp de vară sunt parasolarele deoarece protejează copilul de razele directe ale soarelui. Parasolarele pentru geamurile laterale vă vor face călătoria mai ușoară și mai confortabilă pentru copil, iar acesta nu se va mai plânge de lumina puternică a soarelui. De asemenea, reduce efectul de încălzire în autoturism. Cu siguranță este un accesoriu util pe perioada verii!

Menține mașina curată

Vară sau nu, o mașină curată este întotdeauna potrivită pentru membrii familiei. Pentru a evita petele de înghețată topită și nisipul pe tapițeria mașinii, protecția de banchetă este un accesoriu absolut indispensabil. Protecția de banchetă premium  are mai multe compartimente de depozitare și un suport pentru Ipad. Îți oferă toate condițiile pentru a menține mașina ordonată și curată. 

Hipertermia și supraîncălzirea în mașină sunt mult mai frecvente decât s-ar putea crede și în fiecare an apar incidente în care copiii sunt afectați de expunerea la aceste pericole. Dar accesoriile și pregătirea potrivite, nu vor lăsa căldura să împiedice călătoriile voastre în familie pe timpul verii. 

Lasă un răspuns