Termeni si conditii

Introducere
Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe acest site, implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in paragrafele urmatoare. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.

Definitii
Persoana fizica sau juridica care comanda si achizitioneaza produse prin intermediul magazinului virtual www.axkid.ro, este denumita Client.
Fotografiile digitale, textele, datele tehnice, preturile si celelalte informatii care se gasesc pe site-ul www.axkid.ro, vor fi denumite in continuare continut.

Generalitati
Societatea face eforturi pentru a pastra acuratetea informatiilor din acest site. Rareori, acestea pot contine inadvertente punctuale: unele specificatii sau pretul pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Societatea isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila.

Declinarea responsabilitatii
In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, societatea isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta. Valoarea maxima a obligatiilor societatii, fata de orice client, in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare, este valoarea sumelor incasate de societate de la clientul respectiv.

Frauda
Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul va fi considerata o tentativa de fraudare si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au incercat acest fapt.

Drepturi de autor
Intregul continut al acestui site este proprietatea Societatii si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr 8/1996). Folosirea fara acordul Societatii, a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare. Astfel, sunt interzise in mod expres: accesarea acestui site de catre dispozitive sau programe automate; copierea manuala a continutului; publicarea continutului de catre alte companii sau site-uri, pentru a face comparatie sau analiza in vreun fel.
Fotografiile si datele sunt folosite cu acordul furnizorului.

Politica de confidentialitate si de securitate a datelor
axkid.ro se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii unei colaborari eficiente cu utilizatorii. axkid.ro garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Axkid.ro va folosi datele personale ale utilizatorilor in scopul de a-i notifica asupra ofertelor promotionale si asupra noutatilor prin newsletter-ul site-ului si de a transmite cupoane, felicitari sau alte mesaje. Datele personale introduse de utilizatori sunt necesare pentru confirmarea comenzii, pentru livrarea produselor comandate si pentru o colaborare ulterioara optima intre Axkid.ro si clientii sai. Daca clientul nu mai doreste primirea newsletter-ului, se poate dezabona printr-un simplu click pe link-ul primit prin email de la Axkid.ro.
Axkid.ro nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dvs explicit. In concordanta cu legile aplicabile in Romania, Axkid.ro declina orice raspundere privind garantiile directe sau indirecte, inclusiv caracterul comercial al produselor.
Axkid.ro isi rezerva dreptul de a refuza servicii, de a anula conturi, de a sterge sau modifica continutul site-ului sau a contului personal sau de a anula comenzi fara nici o restrictie sau anuntare prealabila.

Conditii pentru returnarea produselor
Dorinta Axkid.ro este ca produsele ce vi le oferim sa fie in deplina concordanta cu nevoile dumneavoastra. In caz contrar, conform Ordonantei nr. 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta, “Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului”.


Prin PRIMA ZI calendaristica a se intelege ziua de primire a coletului de la curier, iar a 14-a zi (ultima zi in care puteti returna produsul) fiind ziua in care predati coletul catre curier.


Notificarea se va data, semna si trimite de catre dvs. prin e-mail la adresa: contact@axkid.ro. Clientii nostri pot returna, in termenul prevazut mai sus, produsul cumparat fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura. Prin deschiderea ambalajelor individuale in care au fost livrate produsele comandate inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare si ca produsele sunt cele comandate si corespund cerintelor dvs. Axkid.ro se obliga sa restituie clientului sumele incasate pentru produsele returnate, in termen de maxim 30 de zile de la data renuntarii in scris la colet. Cheltuielile de expeditie vor fi suportate de catre client. Suma inapoiata clientului nu include costurile de transport sau de ramburs, ci doar valoarea de achizitie a produsului. Toate produsele returnate trebuie sa fie într-o stare perfecta, fara urme de utilizare vizibile, cu toate accesoriile aferente.

Nu se accepta trimiterea produselor pentru retur prin Posta Romana! Produsele vor fi returnate exclusiv prin curier sau personal la sediul firmei.

Litigii
Orice litigiu aparut intre clienti si societate va fi rezolvat prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.

Preturile
Cu exceptia cazurilor in care este prevazut altfel, preturile produselor afisate pe www.axkid.ro reprezinta preturile de cumparare si includ TVA.

Garantia produselor
Produsele cumparate prin intermediul Axkid.ro beneficieaza de garantia obisnuita pe o perioada determinata a fiecarui produs în parte.

Dispozitii finale
Societatea isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari asupra site-ului www.axkid.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens. Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.