Imprumuta o scoica

Scoica auto este un sistem de siguranță care îi oferă protecție bebelușului încă din primele zile de viață.

Completeaza formular

Împrumutul scoicii auto Axkid Modukid poate fi de folos pentru a scoate copilul din maternitate și a-l transporta în siguranță până acasă sau pur și simplu pentru a testa modul în care stă copilul în ea în primele zile de viață.

Vreau si eu Termeni si conditii imprumut
SIGURANTA SUEDEZA

Beneficii scoica Modukid

 • este exclusiv rear-facing (se montează cu spatele la sensul de mers), ceea ce îi oferă de până la 5 ori mai multă siguranță bebelușului tău în mașină
 • se instalează atât cu baza ISOFIX, cât și cu ajutorul centurii de siguranță a mașinii în 3 puncte, fiind potrivită atât pentru mașinile prevăzute cu sistem ISOFIX, dar și pentru cele care nu au ISOFIX.
 • oferă bebelușului o poziție ideală pentru somn datorită formei pe care o are și a pernelor insert.
 • se instalează/dezinstalează rapid și ușor, făcându-ți ție, dragă părinte munca mult mai ușoară.
 • este prevăzută cu sistem de ventilație pentru a preveni supraîncălzirea bebelușului în mașină, mai ales în lunile călduroase.
 • este prevăzută cu protecție la impact lateral- ASIP, care protejează copilul în eventualitatea unei coliziuni laterale.
 • este compatibilă cu 90% dintre cărucioarele existente pe piață, astfel că o poți atașa cu ușurință și te poți bucura în voie de plimbări alături de bebelușul tău.
 • este foarte ușoară, cântărind doar 3,7 kg, ceea ce îți permite să duci cu ușurință bebelușul din casă până la mașină și invers. 
 • are 3 poziții de reglare a centurilor, fiind potrivită pentru copii de la 0 la 13 kg sau de la 40 la 75 cm. 
 • este disponibilă într-o gamă variată de culori, oferindu-ți posibilitatea să alegi culoarea care i se potrivește bebelușului tău.
 • este omologată i-SIZE

Intrebari frecvente

Scoica poate fi împrumutată pentru 5 zile, cu posibilitate de prelungire încă 5 zile dacă ne trimiți poze cu bebelușul în scoica instalată în mașină.

Îți oferim suport în utilizarea scoicii și în poziționarea corectă a copilului în scoică.
Trimite-ne încă de la prima utilizare poze cu bebelușul în scoică din mai multe unghiuri pentru a-ți oferi un feedback cât mai eficient și corect din partea specialiștilor noștri. În felul acesta vei ști care sunt aspectele pe care trebuie să le corectezi în instalarea scoicii în mașină, dar și în poziționarea copilului în scoică, pentru a nu-i pune siguranța în pericol sau poziția corpului și dezvoltarea lui armonioasă.

De asemenea, pentru o mai bună organizare, te rugăm să ne informezi în primele 3 zile dacă vrei să prelungești cu până la maxim 5 zile perioada de împrumut a scoicii auto.

Imprumutarea scoicii și utilizarea aceasteia în timpul stabilit prin contract este GRATUITĂ.
Se percepe o GARANȚIE de 500 de lei, care se achită în momentul împrumutului  Aceasta se restituie odată cu returnarea scoicii la data stabilită și în stare perfectă de funționare, respectiv în starea în care ați primit-o.

Scoica poate fi ridicată din centrele partenere Axkid din țară:

Bucuresti: Scutecila
Cluj: Nola
Constanta: Navels
Iasi: Axkid si Empatis
Oradea: Dumbo MiniWash-spalatorie profesionala de carucioare
Târgu Mureș: Mimi’s Choice

După fiecare utilizare, partenerii noștri vor curăța și igieniza scoica, astfel încât să puteți împrumuta și folosi în condiții de maximă siguranță scoica Axkid.

Da, scoica Axkid Modukid este potrivită și pentru bebelușii născuți prematur, deoarece perna insert și pernuțele prevăzute cu spumă cu memorie care protejează gâtul le asigură o poziție sigură și confortabilă.

Da, scoica Axkid Modukid este omologată pentru a fi instalată pe locul pasagerului din față, așadar nu trebuie să-ți faci griji că vei călători singur/ă alături de cel mic. 
Important! Nu uita întotdeauna să dezactivezi airbag-ul.

IMPORTANT

Termeni și conditii împrumut scoică Axkid Modukid

Termeni și conditii împrumut scoică Axkid Modukid

Preambul:
Condițiile de față sunt obligatorii și trebuie respectate de părinți (beneficiari) pentru a putea împrumuta o scoică Axkid Modukid de la Baby Car Seats SRL (sau de la partenerii de proiect):

Obligaţiile Baby Car Seats SRL/partener
a). să predea scoica auto Axkid Modukid pe bază de contract de împrumut de folosință (comodat) și proces-verbal, semnate de ambele părţi;
b). să predea scoica auto Axkid Modukid în starea de curăţenie/igiena, Baby Car Seats SRL se obligă să asigure curăţarea scoicii auto Axkid Modukid după fiecare împrumut;
c). să asigure beneficiarului folosința scoicii auto Axkid Modukid pe toată durata de împrumut.

Obligaţiile beneficiarului:
a). să achite garanția pentru împrumutul scoicii auto Axkid Modukid;
b). să folosească scoica auto Axkid Modukid numai conform specificaţiilor din manual/ schiţă/ video/ greutate;
c). să exploateze scoica auto Axkid Modukid împrumutată ca un bun proprietar, evitând distrugerea/degradarea/deteriorarea acesteia;
d). să nu intervină asupra scoicii auto Axkid Modukid, să nu efectueze lucrările de reparaţie, nici măcar curăţarea/ spălarea scoicii, a husei, a centurilor;
e). să informeze reprezentantul Baby Car Seats SRL prin e-mail, cu privire la orice incident/ accident/ șoc fizic sau mecanic suferit în mod direct de scoica sau de autoturismul în care este instalată, în termen de maxim 24 de ore de la producerea acestuia;
f). să nu împrumute scoica auto Axkid Modukid altei persoane;
g). la expirarea perioadei de împrumut să predea scoica auto Axkid Modukid în starea în care a primit-o.

Modalitatea de plată a garanției
1. Garanția este în cuantum de 500 Ron. Garanția se percepe beneficiarului din momentul predării scoicii auto Axkid Modukid și până în ziua returnării, conform prevederilor contractuale.
2. Plata garanției se va face cel târziu până în momentul ridicării scoicii auto Axkid Modukid.

Modalitatea de predare și restituire a scoicii auto Axkid Modukid
1. Scoica auto Axkid Modukid se predă beneficiarului personal la sediul Axkid din Iași: str. Magurei, nr. 5 sau la sediile partenerilor de proiect. În momentul predării se semnează de ambele părţi un proces verbal de predare-primire în cuprinsul căruia se constată starea scoicii.
2. Scoica auto Axkid Modukid se returnează reprezentantului Baby Car Seats SRL personal sau partenerilor de proiect, moment în care reprezentantul Baby Car Seats SRL/partenerul de proiect constată starea în care scoica auto Axkid Modukid a fost returnată şi va întocmi un proces-verbal de predare-primire, semnat de ambele părţi, în cuprinsul căruia va preciza starea scoicii.
În situaţia în care scoica auto Axkid Modukid prezintă defecte/ imperfecţiuni, acestea vor fi specificate în procesul verbal şi evaluate de către reprezentantul Baby Car Seats SRL, urmând ca acesta să reţină din garanţie cuantumul acestora.
3. În situaţia în care scoica auto Axkid Modukid este predată distrusă/deteriorată astfel încât nu mai poate fi utilizată, beneficiarul va fi obligat la plata contravalorii integrale a scoicii auto Axkid Modukid, sumă ce va fi reţinută din garanţie, iar diferenţa până la valoarea integrala va fi achitată de beneficiar prin virament bancar în momentul predării scoicii auto Axkid Modukid. În caz contrar Baby Car Seats SRL se va îndrepta împotriva beneficiarului pentru recuperarea prejudiciului şi tragerea la răspundere, inclusiv prin formularea unei plângeri penale.
4. În situaţia în care beneficiarul nu predă scoica auto Axkid Modukid în termen de 2 (doua) zile de la expirarea perioadei contractuale, beneficiarul se obligă la plata contravalorii integrale a scoicii auto Axkid Modukid. În situaţia în care garanţia nu acoperă contravaloarea scoicii auto Axkid Modukid, Baby Car Seats SRL se va îndrepta împotriva beneficiarului pentru recuperarea prejudiciului şi tragerea la răspundere, inclusiv prin formularea unei plângeri penale.

Restituirea garanției
1. Baby Car Seats SRL/partenerul de proiect este obligat/ă să restituie contravaloarea garanţiei în cuantum de 500 Ron doar în cazul în care la expirarea perioadei de împrumut scoica auto Axkid Modukid a fost predată în starea în care a fost preluată, fără stricăciuni/ imperfecţiuni. Garanția va fi restituită de către Baby Car Seats/partenerul de proiect în momentul primirii scoicii, constatarea stării acesteia şi încheierea procesului verbal de predare – primire.

2. În situaţia în care beneficiarul a pricinuit stricăciuni scoicii auto Axkid Modukid, reprezentantul Baby Car Seats SRL va evalua cuantumul acestora, pe care le va comunica beneficiarului în momentul primirii scoicii. Baby Car Seats SRL/partenerul de proiect are dreptul de a reţine garanţia pentru repararea stricăciunilor, iar dacă garanţia nu este suficientă se va îndrepta împotriva beneficiarului pentru recuperarea întregului debit şi repararea în totalitate a stricăciunilor.

Formular

*toate campurile sunt obligatorii

imprumuta o scoica axkid