Lista masini compatibile scaune auto

Pe ce locuri din mașină pot instala scaunul auto Axkid?

Noi, cei de la Axkid, oferim o selecție completă de scaune auto sigure pentru copii de toate vârstele. Un scaun auto instalat/orientat cu spatele la direcția de mers este cea mai sigură modalitate prin care copilul dumneavoastră poate călători și credem că ar trebui să facă acest lucru cât mai mult timp posibil. Ar putea fi dificil să alegeți pe ce loc din mașină să instalați scaunul auto, astfel că vă vom ajuta să vă asigurați că scaunul auto pe care îl alegeți se potrivește cu modelul mașinii dumneavoastră și să vedeți ce opțiuni de instalare aveți în mașină. Aici găsiți videoclipurile noastre cu instrucțiuni despre cum să instalați scaunele auto cu ușurință.

Siguranța copiilor în trafic este prioritatea noastră principală și toate scaunele auto orientate/instalate cu spatele la sensul de mers de la Axkid sunt testate Plus. Acest lucru vă asigură că micuțul dumneavoastră nu va fi supus la forțe mari de impact în cazul unei coliziuni frontale. Vă suntem alături începând cu scoica și până la scaunul auto înălțător, pentru ca micuțul dumneavoastră să se bucure de călătorii în siguranță și confortabile.

 Vă recomandăm întotdeauna să țineți copilul într-un scaun auto rear facing  cât mai mult timp posibil, până la limita maximă de utilizare a scaunului auto. Pentru mai multe informații despre călătoriile în siguranță, vizitați blogul nostru.

Urmați întotdeauna instrucțiunile din manualul mașinii dvs. atunci când instalați un scaun auto. Lista de vehicule este orientativă.

Din experiența noastră, toate modelele de scaune auto Axkid se potrivesc cu majoritatea mărcilor auto. 

Pentru mai multe detalii, dați click pe lista cu mărcile auto de mai jos. 

Masina mea nu se regaste in lista
lista masini compatibile scaune auto

Compatibilitate scaune Axkid cu masini

Masina ta nu se regaseste in lista de mai sus?