Lansare Axkid ONE 2

lansare axkid one 2

Diferențe între scaunul auto Axkid ONE și AXKID ONE 2

Încă de la lansare, scaunul auto Axkid ONE a devenit favoritul unui număr mare de părinți și înțelegem de ce! Dar Axkid nu se oprește niciodată în dezvoltarea celui mai sigur scaun auto construit vreodată. Iată că Axkid ONE devine și mai bun și astfel, apare pe piața scaunelor auto rear-facing Axkid ONE 2!

Chiar dacă diferențele vizuale nu se pot observa cu ochiul liber, au fost făcute peste 150 de actualizări care au rolul de a îmbunătăți întreaga experiență pe care o au utilizatorii cu scaunul auto.

Mai jos vă vom prezenta cele mai importante actualizări și caracteristicile cele mai populare ale scaunului auto Axkid ONE.

Caracteristici unice ale Axkid ONE

Funcțiile unice și fundamentale ale Axkid ONE se regăsesc și în structura scaunului auto Axkid ONE 2, însă sunt de o calitate mult mai ridicată și cu noi funcții integrate.

  • sistemul glisant pe șine de pe piața actuală, care oferă copilului cel mai bun spațiu pentru picioare
  • un program de siguranță durabilă – ai nevoie de un singur scaun auto pentru întreaga copilărie
  • instalare garantată în doar 30 de secunde
  • sistem Advanced Sleep Well cu funcție de înclinare continuă.

O experiență a utilizatorului de înaltă calitate

Cele mai multe actualizări nu sunt vizibile cu ochiul liber, însă tu și copilul tău veți simți și experimenta modificările premium. O astfel de actualizare ține de utilizarea centurilor, care acum au o forță de frecare mai redusă și o mișcare mai lină.

Peste 150 de actualizări au fost aduse asupra scaunului auto Axkid ONE 2 cu scopul de a îmbunătăți experiența utilizatorului și siguranța. De la cele mai mici șuruburi și componente care joacă un rol important în asamblarea unora dintre cele mai îndrăgite caracteristici, până la diferențe vizibile precum tetiera și pernele insert, Axkid ONE 2 a adus încă o dată noi standarde pe piață.

Îmbunătățiri ale tetierei

Tetiera a primit o actualizare avansată a geometriei și împreună cu tehnologia sa de absorbție a forțelor asigură siguranța copilului în cazul unei coliziuni. Geometria tetierei, precum și alegerea materialului au fost special concepute pentru a absorbi forțele impactului înainte de a ajunge la copil, oferindu-i astfel cel mai înalt nivel de siguranță. O altă actualizare referitoare la tetieră ține de reglarea acesteia. Acum reglarea se face cu o singură apăsare de buton pentru o manevrare mai ușoară.  

Inserții noi și confort sporit

Mai mult, ambele perne insert (pentru 0 – 60 cm și pentru 60 – 105 cm) au o potrivire îmbunătățită, oferindu-i copilului confort sporit. Perna insert pentru 60 – 105 cm beneficiază de orificii pentru ventilare și un design durabil care se adaptează cu ușurință la forma scaunului. Aceasta, împreună cu sistemul Advanced Sleep Well va oferi confort sporit pentru toți copiii în ceea ce privește mărimea și lungimea corpului.

Prin intermediul Axkid ONE 2 am introdus, de asemenea, și o țesătură nouă, în toate culorile. Noua husă textilă oferă acestui scaun premiat o potrivire mai bună, îmbunătățind experiența generală printr-un nivel ridicat de confort.

Pentru a rezuma, au fost implementate mai multe modificări pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului și funcțiile scaunului auto Axkid ONE 2. Caracteristicile cheie care au făcut ca acest scaun auto să fie unic și iubit, au rămas în continuare, nu vă faceți griji. Dar a venit timpul ca ONE să devină și mai bun.

lansare axkid one 2
Nou

Scaune auto copii 0-23 Kg

Scaun auto copii i-Size Axkid One 2

3.790,00 lei4.290,00 lei
Dezvăluirea măsurilor de siguranță excepționale din spatele Minikid 4

Axkid se concentrează întotdeauna pe siguranța copilului tău. Prin urmare, Axkid Minikid 4 este un [...]

Curs de prim ajutor pentru bebeluși

Dragă părinte, anul acesta te așteptăm la târgul Baby Boom Show, cel mai mare târg [...]

Rear-facing i-a salvat viața fiului Rebeccăi

La 10 dimineața, într-o zi normală de joi, s-a întâmplat un eveniment neașteptat, când Rebecca [...]

Axkid Minikid 3 vs. Axkid One 2

Care sunt diferențele între Axkid Minikid 3 și Axkid ONE 2? Ambele sunt două scaune [...]

Setarea corectă a poziției tetierei

Confortul poate avea diferite semnificații pentru diferite persoane. Un aspect comun pentru părinți în ceea [...]

Statistici alarmante pentru siguranța copilului

S-a dovedit faptul că orientarea cu spatele la sensul de mers este de până la [...]

Când este copilul meu pregătit pentru scaunul auto înălțător?

Când vine vorba despre siguranța copiilor în mașină, părinții trebuie să fie atenți la fiecare [...]

Minikid 3 vs Minikid 4

Comparatie Axkid Minikid 3 vs Minikid 4 Axkid Minikid 4 este cel mai nou produs [...]

Ai vazut promotiile noastre?

Lasă un răspuns