Axkid Minikid 3 a obținut un scor de 5 stele pentru siguranță la testul ADAC

Axkid Minikid 3 a obținut un scor de 5 stele pentru siguranță la testul ADAC

Familia Axkid Minikid este pe piața scaunelor auto de 10 ani. Un scaun iubit atât de copii, cât și de părinții din întreaga lume. Cea mai recentă versiune, Axkid Minikid 3, lansată la începutul acestui an, reprezintă o actualizare revoluționară care a extins piața scaunelor auto, întrucât permite utilizarea rear-facing până la 125 cm și 36 kg. 

Pe lângă asta, noul sistem de instalare permite instalarea scaunului în 60 de secunde, în timp ce caracteristicile unice și inteligente ale familiei Minikid precum tehnologia dinamică a tetierei și centurile adiționale automate sunt încă prezente, dar îmbunătățite. 

Axkid Minikid 3  – cel mai înalt nivel posibil de siguranță pentru copilul dumneavoastră

Pentru Axkid, siguranța reprezintă cea mai importantă caracteristică a scaunelor auto pentru copii. Prin urmare, suntem foarte mândri să vedem că Minikid 3 a obținut rezultate uimitoare pentru siguranță la prestigiosul test de impact și siguranță ADAC.

Acest rezultat confirmă un nivel maxim de siguranță pentru copiii care călătoresc rear-facing cât mai mult timp posibil, având în vedere că în cadrul testului au fost utilizate manechine care reprezentau un copil cu vârsta de 3 ani, respectiv unul cu vârsta de 6 ani.

Siguranță reală de 5 stele pentru rear-facing prelungit

S-a dovedit că este de până la 5 ori mai sigur pentru copii să călătorească cu spatele la sensul de mers comparativ cu deplasarea cu fața la sensul de mers. 

Datorită faptului că scaunele auto rear-facing distribuie forțele de impact uniform și protejează capul, gâtul și coloana vertebrală a copilului. Astfel, cu cât copilul dumneavoastră călătorește mai mult timp cu spatele la sensul de mers, va fi mult mai protejat.

Protecția superioară oferită nu mai este acum validată doar prin testul de siguranță suedez Plus. Acum, prestigioasa testare ADAC confirmă siguranța extrem de ridicată oferită de scaunul auto Minikid 3, dându-i pentru siguranță cel mai bun scor posibil la test. ⁣

Axkid Minikid 3 permite rear-facing prelungit până la 6 – 7 ani – pentru siguranța copilului dumneavoastră. 

Află mai multe despre scaunul auto Axkid Minikid 3

 

Lasă un răspuns