“Ar fi putut trăi astăzi”

accident micuta Vlada

Leonid a trecut prin cea mai dureroasă experiență din viața lui de tată atunci când și-a pierdut fetița de 3 ani și jumătate într-un accident rutier, cu 2 ani în urmă.Oribilul accident va rămâne pentru totdeauna o tragedie în viața acestei familii, iar pierderea fetiței nu va putea fi depășită niciodată. 

Tragedia este imensă pentru întreaga familie, dar totuși Leonid a ales să își împărtășească povestea pentru a ajuta alte familii și pentru a încuraja toți părinții să aleagă rear-facing cât mai mult timp cu putință pentru copiii lor, deoarece poate face diferența între viață și moarte. 

Aceasta este povestea lui Leonid și a fetiței sale înger Vlada. 

Scena accidentului

Întreaga familie:  mama, ta și bunica călătoreau de la Kiev la Lviv, un drum lung de aproape 580 km, însă accidentul s-a petrecut în ultimii 30 km. Totul s-a întâmplat foarte repede, în momentul în care un șofer nebun a intrat în depășirea unui camion și a pătruns pe contrasens. 

A fost o ciocnire frontală violentă între cele două mașini, însă conform raportului poliției mașina familiei avea o viteză de 35 km/h, iar cealaltă mașină avea o viteză de 55 km/h. ⁣

Leonid și soția sa au fost grav răniți în timpul accidentului și au stat în spital timp de 2 luni cu răni deosebit de grave, Leonid fiind nevoit să învețe din nou să meargă. Din nefericire, starea bunicii în urma accidentului a fost extrem de critică și nu a supraviețuit. 

Iar micuța Vlada…

 

accident micuta Vlada

“Ar mai fi putut trăi astăzi”

La momentul accidentului, Vlada avea 3 ani jumătate, 105 cm înălțime și 16 kg. Stătea într-un scaun auto înălțător, cu fața la sensul de mers, care îi fusese recomandat familiei de un vânzător local din Ucraina. O recomandare care ar fi putut face diferența între viață și moarte pentru micuța Vlada. 

În timpul accidentului, Vlada și-a fracturat gâtul și a murit pe loc. 

Nu au fost raportate alte răni grave. Doar fractura vertebrelor cervicale. Tatăl ei crede că dacă fiica lui ar fi stat într-un scaun auto rear-facing, gâtul și coloana vertebrală sensibile ale copilei ar fi fost susținute mult mai bine, iar accidentul ar fi avut un alt rezultat.

Ea ar fi putut trăi. 

“Este prea târziu pentru mine și pentru fetița mea, dar nu și pentru tine.”

Cuvintele de mai sus îi aparțin tatălui micuței Vlada. Motivul împărtășirii acestei povești tragice este de a răspândi mesajul cu privire la importanța scaunelor auto rear facing. Modul în care poziționarea copilului în mașină, în timpul călătoriilor poate schimba rezultatul în cazul unui accident. Pentru Leonid și familia lui este prea târziu, dar nu este prea târziu pentru tine și copilul tău. 

Așa că, de dragul siguranței copilului tău, alege întotdeauna rear-facing cât mai mult timp posibil. Răspândește acest mesaj, astfel încât să fie receptat de cât mai mulți părinți, pentru siguranța tuturor copiilor.

Regretăm pierderea suferită de Leonid și familia lui. ⁣
Dezvăluirea măsurilor de siguranță excepționale din spatele Minikid 4

Axkid se concentrează întotdeauna pe siguranța copilului tău. Prin urmare, Axkid Minikid 4 este un [...]

Curs de prim ajutor pentru bebeluși

Dragă părinte, anul acesta te așteptăm la târgul Baby Boom Show, cel mai mare târg [...]

Rear-facing i-a salvat viața fiului Rebeccăi

La 10 dimineața, într-o zi normală de joi, s-a întâmplat un eveniment neașteptat, când Rebecca [...]

Axkid Minikid 3 vs. Axkid One 2

Care sunt diferențele între Axkid Minikid 3 și Axkid ONE 2? Ambele sunt două scaune [...]

Setarea corectă a poziției tetierei

Confortul poate avea diferite semnificații pentru diferite persoane. Un aspect comun pentru părinți în ceea [...]

Statistici alarmante pentru siguranța copilului

S-a dovedit faptul că orientarea cu spatele la sensul de mers este de până la [...]

Când este copilul meu pregătit pentru scaunul auto înălțător?

Când vine vorba despre siguranța copiilor în mașină, părinții trebuie să fie atenți la fiecare [...]

Minikid 3 vs Minikid 4

Comparatie Axkid Minikid 3 vs Minikid 4 Axkid Minikid 4 este cel mai nou produs [...]

Ai vazut promotiile noastre?

Lasă un răspuns