Cum funcțiile inovatoare ale scaunului auto aduc siguranță în viața copilului tău

functii scaun auto rear facing

Tehnologia dinamică a tetierei, sistemul de glisare al scaunului auto, program de siguranță pe termen lung, sistem de instalare rapidă, Sleep Well System și multe alte sisteme și tehnologii utile și mai ales care îl ajută pe copilul tău să călătorească în siguranță în scaunul auto rear-facing. 

Toate caracteristicile, tehnologiile și sistemele acestea pot fi uneori confuze. În acest articol vom rezuma câteva dintre trăsăturile scaunelor auto Axkid preferate de voi, care contribuie la siguranța copilului în mașină.

Tehnologia dinamică pentru tetieră

Tehnologia dinamică pentru tetieră te asigură că tetiera se află întotdeauna într-o poziție sigură și corectă pentru copilul tău. Axkid Minikid este singurul scaun auto de pe piață care dispune de tetieră și centuri interne care se ajustează automat în funcție de lungimea și mărimea copilului. Această caracteristică unică îți permite să te asiguri întotdeauna că cel mic are atât o poziție sigură, dar și confortabilă atunci când stă într-un scaun auto Axkid Minikid. 

Sistem de instalare rapidă

Mai mult de 50% dintre scaunele auto sunt într-o oarecare măsură instalate incorect, ceea ce poate afecta siguranța copilului în cazul unui accident. La Axkid ne străduim întotdeauna să facem ca acest proces al instalării scaunului auto să fie cât mai simplu și sigur, pentru a evita erorile în instalare și utilizarea greșită a scaunului auto. Sistemul de instalare ușoară se referă la ghidul explicativ de instalare al scaunului bazat pe 6 semne descrise pas cu pas, inclus în scaun, care facilitează și susține o instalare corectă, clară și sigură. 

(Advanced) Sleep Well System

O componentă cheie care ajută ca cel mic să stea într-un scaun auto rear facing mai mult timp presupune ca acesta să se simtă confortabil în scaunul auto. Unghiul de înclinare al scaunelor auto poate afecta modul în care stă copilul, de aceea părintele trebuie să găsească poziția optimă și cea mai confortabilă pentru copil. 

Sistemul Advanced Sleep Well se referă la faptul că poți schimba înclinarea scaunului auto chiar și după instalare, în timp ce Sistemul Sleep Well îți oferă posibilitatea de a găsi poziția ideală de înclinare înainte de instalarea scaunului auto. 

Tehnologia scaunelor glisante

Tehnologia de glisare a scaunului auto Axkid ONE este o funcție unică și patentată numai pentru scaunele auto Axkid ONE. Tehnologia scaunului glisant înseamnă că scaunul este montat pe șine și poate fi reglat înainte și înapoi cu o singură mână, oferind copilului cel mai bun spațiu pentru picioare de pe piață. 

Această funcție îi oferă copilului tău o oportunitate excelentă de a crește odată cu scaunul auto și de a rămâne cu spatele la sensul de mers cât mai mult timp. 

Protecție la impact lateral

Cele mai multe accidente sunt din lateral sau cu un unghi lateral. Prin urmare, este foarte important ca și micuțul tău să fie protejat din lateral. Protecția la impact lateral – ASIP a fost dezvoltată împreună cu un institut renumit din Germania pentru a-i oferi copilului protecție în cazul unei coliziuni laterale. 

Program de siguranță pe termen lung

Orientarea cu spatele la sensul de mers este de până la 5 ori mai sigură, motiv pentru care Axkid promovează și asigură rear-facing extins, până la aproximativ 6-7 ani. Programul de siguranță pe termen lung are în vedere aspecte fundamentale precum calitatea, manevrabilitatea, siguranța în caz de accident, ergonomia, toate fiind concepute nu numai pentru a permite, ci și pentru a face confortabile călătoriile cu spatele la sensul de mers până la aproximativ 6-7 ani. 

Aruncă o privire peste paginile de produs și vezi care sunt caracteristicile pe care le oferă fiecare scaun auto în parte. 

Scaune auto copii 0-23 Kg

Scaun auto copii i-Size Axkid One

3.790,00 lei4.290,00 lei
New

Scaune auto copii 0-23 Kg

Scaun auto copii i-Size Axkid One 2

3.990,00 lei4.290,00 lei
-15%
New

Scaune auto copii Rear Facing 0-25 kg

Scaun Auto Rear Facing Axkid Minikid 2 (2022/23)

2.139,00 lei2.239,00 lei
New

Scaune auto copii 0 - 36 kg

Scaun Auto Rear Facing Axkid Minikid 3

2.849,00 lei2.999,00 lei

Lasă un răspuns