Care sunt diferențele între Minikid 3 și Minikid 2?

minikid 3 si minikid 2

Axkid Minikid 2 vs Axkid Minikid 3

Scaunul auto Axkid Minikid este pe piață de aproximativ 10 ani. Este un produs iubit atât de copii, cât și de către părinți, datorită gradului sporit de siguranță pe care îl oferă și a capacității de a menține copilul cu spatele la sensul de mers o perioadă îndelungată.

Acum a intrat pe piața scaunelor auto o nouă generație Minikid – Axkid Minikid 3. Pentru a fi mai ușor de urmărit diferențele între cele două produse, în acest articol le-am surprins pe cele mai importante dintre ele. Așadar, în rândurile de mai jos veți regăsi diferențele cheie între cel mai vândut scaun auto Axkid Minikid 2 și noua generație Axkid Minikid 3.

Înainte de a detalia aceste diferențe, vrem să vă arătăm cât de complex este un scaun auto. Dezvoltarea scaunului auto Minikid 3 a presupus un proces de peste 4 ani, tocmai pentru a avea certitudinea că fiecare detaliu este perfect, oferind în același timp siguranță maximă și cea mai bună experiență atât pentru părinți, cât și pentru copii.

Mai jos vom sublinia câteva dintre principalele modificări aduse.

✔ Standardul R129 până la dimensiunile impresionante de 125 cm și 36 kg

Conform reglementărilor legale, Axkid Minikid 3 este omologat cu standardul i-Size R129, cel mai nou standard de siguranță din industria scaunelor auto. Axkid Minikid 3 este omologat până la dimensiunile impresionante de 125 cm și 36 kg, în vreme ce Axkid Minikid 2 este certificat conform standardului ECE R44, care aprobă scaunele auto doar în funcție de greutate și este omologat până la 25 kg.

Este important de avut în vedere faptul că ambele scaune, Minikid 2 și Minikid 3, au trecut cel mai dificil test de siguranță din lume, Testul Plus (Testul Suedez de Siguranță), care depășește cu mult limitele pentru aprobare conform standardelor R129 și ECE R44.

Spătar mai lung cu aproximativ 10 cm ce permite deplasarea rear-facing o perioadă mai lungă de timp

Creșterea lungimii spătarului cu aproximativ 10 cm, le permite copiilor să stea confortabil și să călătorească rear-facing o perioadă mai lungă în scaunul auto Axkid Minikid 3.

minikid 3 si minikid 2

✔ Poziția cataramei – confort și siguranță sporite

La Axkid Minikid 3 catarama a fost repoziționată, permițând spațiu suplimentar pentru copil, care îi permite să crească în scaunul auto, oferindu-i un nivel ridicat de confort. Poziția cataramei Axkid Minikid 3 este potrivită deopotrivă și pentru copiii mai mici.

✔ Instalare mai ușoară – sistem de instalare ușoară și ghid interactiv 3D

Se spune că scaunele auto care se prind în centura de siguranță sunt mai dificil de instalat. Odată cu Axkid Minikid 3 instalarea dificilă a devenit doar o amintire. Prin scăderea pașilor de instalare și prin adăugarea caracteristicilor inteligente, Axkid Minikid 3 diferă de predecesorul său atunci când vine vorba de instalare ușoară. Instalarea scaunului auto Axkid Minikid 3 se poate face acum în aproximativ 60 de secunde.

minikid 3 si minikid 2

✔ Design nou al tetierei pentru siguranță și confort

Designul tetierei a fost updatat într-o formă de V, dezvoltată cu o tehnologie care absoarbe șocurile, oferindu-i copilului cea mai bună protecție în cazul unei coliziuni. De asemenea, designul în formă de V îi permite copilului să privească cu ușurință pe geam și ajută la evitarea căderii capului în timpul somnului.

✔ Husă textilă îmbunătățită și confort sporit

Husa textilă a scaunului auto Axkid Minikid 3 este fabricată dintr-o țesătură nouă, moale, elastică, cu o densitate mai mare. Datorită materialului ales, husa este și mai ușor de îndepărtat de pe scaun și, la fel ca la scaunul auto Minikid 2, este lavabilă la mașina de spălat și este realizată din materiale non-toxice.

✔Pernă insert pentru copii mici

Axkid Minikid 3 este prevăzut cu o pernă insert cu un design nou. Designul actualizat este potrivit chiar și pentru copiii mici deoarece îi ridică în scaun și le oferă un sprijin lateral solid. Datorită noului design și a faptului că perna insert este realizată din spumă cu memorie și o țesătură din plasă pentru circulația aerului, s-a obținut o creștere a confortului pentru copii. 

✔ Un design mult mai flexibil

Pe măsură ce am vorbit despre diferențele dintre Axkid Minikid 3 și Minikid 2, aproape am uitat una dintre cele mai vizibile schimbări. Designul scaunului este complet schimbat, cu toate acestea, designul compact, dar spațios rămâne una dintre caracteristicile cheie ale scaunului. Noul design le permite tuturor copiilor, indiferent de lungime sau de dimensiune, să stea și mai confortabil în scaunul auto. Iar pentru cei dintre voi, care aveți nevoie de mai multe scaune auto în mașină, este important să știți că puteți instala chiar și 3 scaune Minikid 3 la rând pe bancheta din spate a mașinii.

minikid 3 si minikid 2

Dezvăluirea măsurilor de siguranță excepționale din spatele Minikid 4

Axkid se concentrează întotdeauna pe siguranța copilului tău. Prin urmare, Axkid Minikid 4 este un [...]

Curs de prim ajutor pentru bebeluși

Dragă părinte, anul acesta te așteptăm la târgul Baby Boom Show, cel mai mare târg [...]

Rear-facing i-a salvat viața fiului Rebeccăi

La 10 dimineața, într-o zi normală de joi, s-a întâmplat un eveniment neașteptat, când Rebecca [...]

Axkid Minikid 3 vs. Axkid One 2

Care sunt diferențele între Axkid Minikid 3 și Axkid ONE 2? Ambele sunt două scaune [...]

Setarea corectă a poziției tetierei

Confortul poate avea diferite semnificații pentru diferite persoane. Un aspect comun pentru părinți în ceea [...]

Statistici alarmante pentru siguranța copilului

S-a dovedit faptul că orientarea cu spatele la sensul de mers este de până la [...]

Când este copilul meu pregătit pentru scaunul auto înălțător?

Când vine vorba despre siguranța copiilor în mașină, părinții trebuie să fie atenți la fiecare [...]

Minikid 3 vs Minikid 4

Comparatie Axkid Minikid 3 vs Minikid 4 Axkid Minikid 4 este cel mai nou produs [...]

Ai vazut promotiile noastre?

Lasă un răspuns