Axkid Minikid le-a salvat viața copiilor Idei în accident

Axkid Minikid le-a salvat viața copiilor

Era o zi normală, iar Ida și copiii ei ieșiseră la cumpărături. La întoarcere era foarte frig, întuneric și șoseaua era înghețată. Având în vedere condițiile de drum, Ida și soțul ei au fost foarte atenți ca cei mici să fie asigurați corespunzător în scaunul auto și să conducă cu mare atenție, dar în ciuda acestui fapt, accidentul tot a avut loc.
Mai aveau 200 de metri până acasă când s-a petrecut impactul. Ida trebuia să oprească pe drumul național care trecea printr-un sătuc, a semnalizat și a frînat pentru a face virajul, când a auzit un BANG! O mașină din spate a intrat direct în mașina familiei Idei. Ida ne povestește cum a început să sune alarma mașinii, să îi clipească farurile, să miroasă a benzină și toată lumea era în stare de șoc.

„A fost cea mai mare și cea mai urâtă bubuitură pe care am auzit-o vreodată – toată lumea țipa de teamă, în timp ce mașina a fost mutată aproximativ 70 de metri.”

Ida s-a întors imediat spre copii, care stăteau în scaunele lor Axkid Minikid, să vadă dacă sunt în regulă. În afară de șoc, nici unul dintre copii nu a suferit răni fizice. Ulterior, la nici unul dintre copii nu au fost descoperite alte răni. Ida și soțul ei au suferit dureri de gât și de spate.

Scaunele auto rear-facing le-au salvat viața copiilor

Bineînțeles experiența a fost traumatizantă pentru întreaga familie, dar dacă este un lucru pentru care sunt recunoscători, este modul în care scaunele auto rear-facing le-a salvat viața copiilor. Spre deosebire de soțul Idei care stătea pe bancheta din spate și care a suferit un șoc la cap și la gât, întrucât a fost împins către scaunul din față, copiii au fost protejați de scaunele lor rear-facing. Acest lucru a determinat-o pe Ida să reflecteze în continuare asupra scaunelor auto rear-facing și asupra valorii pe care o au acestea.

„Am văzut foarte multe persoane care întorc copiii cu fața la sensul de mers mult prea devreme. Dacă li s-ar întâmpla una ca asta unora dintre ei? Forțele pe care le-am experimentat în momentul impactului nu pot fi descrise, un copil care stătea cu fața la sensul de mers ar fi suferit traumatisme grave ale gâtului.”

Siguranța copilului tău este cea mai valoroasă

Ida și familia ei nu s-au gândit niciodată că li se va întâmpla vreodată un astfel de accident. Dar, dintr-o dată s-a întâmplat ceva de neimaginat și ea nu ar putea fi mai recunoscătoare pentru faptul că cei mici stăteau în scaunele lor rear-facing în timpul accidentului.

Nu contează cât de bun șofer ești, orice se poate întâmpla. Un scaun auto rear-facing poate salva vieți și sper că această poveste îi va face pe mulți părinți să prețuiască siguranța și viața copilului lor și să nu întoarcă copiii cu fața la sensul de mers prea curând.

Îi mulțumim Idei pentru că a împărtășit cu noi povestea lor și a răspândit acest mesaj important.

Care sunt diferențele între Axkid Minikid 4 și Movekid?

Facebook Gmail Yahoo Mail Like Când vine vorba despre siguranța copiilor în mașini, Axkid Minikid [...]

Scaunul auto rear-facing, SUPER scut pentru micuțul tău

Facebook Gmail Yahoo Mail Like 2 Axkid și Academia Titi Aur colaborează pentru reducerea numărului [...]

Axkid îți dă întâlnire la Baby Boom Show, ediția primavară 2024

Facebook Gmail Yahoo Mail Like Te așteptăm cu: OFERTE speciale la scaunele auto Axkid Curs [...]

Accident mașină răsturnată, copil de 4 ani nevătămat în Axkid Minikid 3

Facebook Gmail Yahoo Mail Like 1 Aceasta este povestea lui Ivan și a fiului său [...]

Protejarea coloanei vertebrale a copilului și cum influențează calitatea vieții la adult

Facebook Gmail Yahoo Mail Like 1 Coloana vertebrală este organul care susține nemijlocit corpul și [...]

Copii din București salvați în accident de scaunele auto rear-facing

Facebook Gmail Yahoo Mail Like 2 Scaunul auto pentru copii nu este un moft, în [...]

Puterea scaunului auto Axkid ONE 2

Facebook Gmail Yahoo Mail Like 2 Găsirea unui scaun auto care să se potrivească tuturor [...]

Testele de siguranță excepționale la care a fost supus Minikid 4

Facebook Gmail Yahoo Mail Like 1 Axkid se concentrează întotdeauna pe siguranța copilului tău. Prin [...]

Lasă un răspuns