Confort maxim cu Axkid ONE

Confort maxim cu Axkid ONE

Când am proiectat scaunul auto Axkid ONE, ne-am concentrat pe cel mai înalt grad de siguranță și pe confort maxim pentru toți copiii care călătoresc în el. Axkid ONE are multe aspecte unice ce țin de design care oferă cel mai bun confort și unele dintre cele mai importante aspecte le vom detalia mai jos.

Din start, Axkid ONE a fost dezvoltat pentru a fi sigur și confortabil pentru copii cu vârsta cuprinsă între 0-7 ani. Toate materialele folosite au fost selectate cu grijă pentru a asigura maximum de siguranță și confort pentru toți copiii. De exemplu, scaunul auto însuși este fabricat dintr-un material care absoarbe șocurile, cu greutate redusă. În plus, este mai moale decât materialul plastic folosit în mod obișnuit, ceea ce face ca Axkid ONE să fie mai moale pentru copii, iar tu, ca părinte, poți simți diferența. O altă diferență majoră în ceea ce privește materialul este spuma cu memorie folosită la căptușeala tetierei, care este foarte confortabilă pentru copii.

Materialele scaunului auto Axkid ONE sunt desigur importante, dar funcțiile sale unice sunt extraordinare, în comparație cu celelalte scaune auto de pe piață. Axkid ONE dispune de mai multe caracteristici unice care oferă părinților ușurință în utilizare, dar încă odată siguranța și confortul copiilor reprezintă o prioritate. Trei caracteristici unice ale scaunului auto Axkid ONE sunt:

• Poziții de înclinare fără trepte
• Funcție de glisare
• 12 poziții diferite ale tetierei

Aceste funcții simple precum pozițiile de înclinare fără trepte și funcția de glisare oferă cel mai bun spațiu la picioare de pe piață. Funcția de glisare pe șine face mult mai ușoară așezarea copilului în scaun, iar pentru copiii mai mari, este mult mai ușor să urce și să coboare singuri din scaun. Acest design unic și bara anti rotație cu autotensionare, înseamnă spațiu suplimentar la picioare pentru copii, comparativ cu alte scaune auto de pe piață, fără a pierde niciodată din vedere factorul siguranță. O altă funcție care face ca scaunul auto Axkid ONE să fie foarte flexibil este tetiera, care este prevăzută cu 12 poziții diferite și un indicator al nivelului ochilor, care ajută la așezarea cotrectă a copilului în scaun. Toate aceste funcții fac din Axkid ONE un scaun auto foarte flexibil, care poate fi ajustat pentru a se potrivi în funcție de mărimea fiecărui copil în parte. La Axkid credem că este important ca scaunele auto să se potrivească bine fiecărui copil în parte, pentru ca toți copiii să experimenteze siguranță și confort maxim în scaunul lor auto.

Cu Axkid ONE veți observa că, confortul ridicat nu este doar pentru copil, ci și pentru părinți. Instalarea este foarte ușoară datorită celor 6 pași explicativi și a conectorilor ISOFIX. În combinație cu construcția ușoară, vă garantăm instalarea scaunului în mai puțin de 30 de secunde. Funcția de glisare facilitează așezarea și scoaterea copilului din scaunul Axkid ONE. Manevrarea ușoară a scaunului este importantă pentru un grad sporit de siguranță.

Pe scurt, Axkid ONE are multe caracteristici pe care nu le mai regăsiți la nici un alt scaun auto de pe piață. Rețineți că scaunul auto este proiectat pentru copii, care, după cum ați observat, nu sunt doar versiuni în miniatură ale unui adult. Confortul poate fi perceput diferit de copii, comparativ cu modul în care este perceput de adulți, dar cu Axkid ONE am ținut cont de ambele aspecte. Confortul a fost dus la un alt nivel, atât pentru copiii care călătoresc în el, cât și pentru părinții care îl instalează. Ceea ce ce ne face pe noi, la Axkid, să fim mândri este faptul că toate aceste caracteristici unice de design combinate cu materialele folosite, au rezultat cel mai sigur scaun auto rear-facing de pe piață.

Care sunt diferențele între Axkid Minikid 4 și Movekid?

Facebook Gmail Yahoo Mail Like Când vine vorba despre siguranța copiilor în mașini, Axkid Minikid [...]

Scaunul auto rear-facing, SUPER scut pentru micuțul tău

Facebook Gmail Yahoo Mail Like 2 Axkid și Academia Titi Aur colaborează pentru reducerea numărului [...]

Axkid îți dă întâlnire la Baby Boom Show, ediția primavară 2024

Facebook Gmail Yahoo Mail Like Te așteptăm cu: OFERTE speciale la scaunele auto Axkid Curs [...]

Accident mașină răsturnată, copil de 4 ani nevătămat în Axkid Minikid 3

Facebook Gmail Yahoo Mail Like 1 Aceasta este povestea lui Ivan și a fiului său [...]

Protejarea coloanei vertebrale a copilului și cum influențează calitatea vieții la adult

Facebook Gmail Yahoo Mail Like 1 Coloana vertebrală este organul care susține nemijlocit corpul și [...]

Copii din București salvați în accident de scaunele auto rear-facing

Facebook Gmail Yahoo Mail Like 2 Scaunul auto pentru copii nu este un moft, în [...]

Puterea scaunului auto Axkid ONE 2

Facebook Gmail 1 Yahoo Mail 3 Like 2 Găsirea unui scaun auto care să se [...]

Testele de siguranță excepționale la care a fost supus Minikid 4

Facebook Gmail Yahoo Mail Like 1 Axkid se concentrează întotdeauna pe siguranța copilului tău. Prin [...]

1 thoughts on “Confort maxim cu Axkid ONE

  1. a.chioaca says:

    Un scaun ce își merita toți bani, AXKID ONE!
    Se manevrează foarte ușor și poate fi transferat dintr-o mașina in alta în mai puțin de un min, este reglabil pe înălțime și lungime, iar dacă copilul doarme în timpul mersului se poate înclina pe spate în asa fel încât copil sa doarmă cât mai bine și în siguranță. În comparație cu alte scaune, acesta este Top. Nu exista grad de comparație. Pentru copii noștri cel mai important este sa fie în siguranță. Colaborare foarte bună și ajutor din partea echipei AXKID mereu!
    Recomand cu drag scaunele AXKID!

Lasă un răspuns