De ce să alegi scaunele auto Axkid?

scaunele-auto-axkid

Scaunele auto Axkid – sinonimul siguranței

Axkid este sinonim cu siguranță în trafic pentru copii. Scaunele auto Rear-facing înseamnă cu 500% mai multă siguranță pentru copilul tău. Conform ultimelor studii în domeniu s-a demonstrat faptul că poziționarea copilului Rear-facing în timpul călătoriilor este cea mai sigură opțiune.

Copiii mici care călătoresc Front-facing sunt de cinci ori mai expuși riscului de a muri sau de a fi grav accidentați în cazul unui impact, în comparație cu un copil poziționat Rear-facing. De aceea, recomandările producătorului Axkid și ale centrelor de cercetare privind siguranța în trafic sunt stricte: copilul trebuie să stea Rear-facing cât mai mult timp posibil.

Corpul unui copil este diferit de cel al unui adult când vine vorba de mărime, greutate și proporții. Capul unui copil mic este mai mare și mai greu în comparație cu restul corpului, iar gâtul este mult mai fragil. Mușchii gâtului nu sunt pe deplin dezvoltați, iar coastele și pieptul sunt mai fragile decât cele ale unui adult. Un scaun auto Rear-facing reduce riscul de accidentare cu 90%.

De ce să alegi scaunele auto Axkid?

Primul motiv care ne vine în minte este acela că scaunele auto Axkid sunt marcă suedeză, iar Suedia este recunoscută ca fiind țara cu cele mai puține accidente rutiere grave în care sunt implicați copii.

Scaunele auto Axkid sunt produse care acoperă două grupe de vârstă, fiind recomandate pentru copii aflați în categoria 09-25 kg. Acest lucru permite poziționarea copilului Rear-facing până în jurul vârstei de 6 ani, ceea ce presupune un avantaj pentru părinți.

În primul rând financiar, pentru că achiziționează un singur scaun auto în care cel mic va călători o perioadă îndelungată, în funcție de modul de dezvoltare al fiecărui copil și în al doilea rând avantajul de a avea certitudinea că el este în siguranță în trafic.

Principalele caracteristici ale scaunelor auto Axkid, pe care însuși producătorul le promovează, sunt siguranța și confortul copilului în timpul călătoriilor.

Datorită sistemului de prindere în centura mașinii cu prindere în 3 puncte și centurile laterale ale scaunului se obține o instalare fermă în mașină. De asemenea, poziția rigidă a scaunului în mașină și gradul sporit de siguranță este dat și de piciorul de sprijin, care se poate extinde, pentru a fi potrivit și pentru banchetele înalte.

Scaunele auto Axkid au obținut rezultate foarte bune la testele de siguranță și de aceea reprezintă cea mai bună alegere în materie de scaune auto pentru copii. Modelele Axkid Minikid, Axkid Move și Axkid Rekid (ISOFIX) au trecut Testul Plus, acesta fiind cel mai dificil și riguros test de siguranță.

Un alt atuu al scaunelor auto Axkid îl reprezintă existența accesoriilor care se adaptează la modelele existente.

Ne mândrim cu faptul că, de când am introdus produsele Axkid pe piața din România, am reușit să punem și noi umărul la educarea părinților în ceea ce privește siguranța copiilor în trafic.

Părinții care au ales marca Axkid sunt extrem de mulțumiți și recomandă cu drag, la rândul lor, produsele noastre.

Ai vazut promotiile noastre?

Lasă un răspuns

Open chat