Axkid participă la ediția cu numărul 52 a târgului Baby Expo

Echipa Axkid a acceptat cu drag invitația de a participa și de data aceasta la ediția de primăvară a târgului Baby Expo organizat la Sala Polivalentă.

În perioada 16 – 19 mai suntem în București alături de părinții interesați să achiziționeze un scaun auto rear-facing care să ofere maximul de siguranță și confort pentru copilul lor. Îi ajutăm pe părinți să se pregătească așa cum se cuvine pentru perioada concediilor și pentru călătoriile cu mașina planificate în vara aceasta.

Știm că un drum cu mașina alături de un copil este de cele mai multe ori o provocare pentru părinți, de aceea Axkid oferă întregii familii soluția pentru o călătorie liniștită și sigură. Un scaun auto care să îi ofere micuțului o poziție bună de somn și senzația de siguranță pentru a se juca în voie sau pentru a se bucura de peisajele minunate privind pe fereastră este ceea ce aveți nevoie.

Oferta noastră aferentă târgului este extrem de tentantă. Nu ratați ocazia de a beneficia de cele mai bune prețuri la scaunele auto Axkid.

În plus, părinții care dețin deja un scaun auto Axkid pot veni la târg pentru verificarea instalării corecte a scaunului în mașină.

Ne găsiți la standul E.30.

Pentru a testa modelul de scaun auto dorit, te invităm să accesezi formularul de înscriere disponibil aici.

Programul de testare scaune auto Axkid:

  • 16-19 mai 2019: în intervalul orar 10:30 – 13:30.

Atenție!

Persoanele care se înscriu pentru testare trebuie să ajungă cu 15 minute mai devreme la stand pentru a îndeplini formalitățile necesare. În caz contrar, programarea va fi anulată.

Vă puteți înscrie pentru testare până pe data de 15 mai 2019.

Program de vizitare:

  • 16-18 mai 2019: 10:00 – 19:00
  • 19 mai 2019:  10:00 – 16:00

Promoțiile sunt valabile în perioada 13 – 19 mai 2019.

Important!

În perioada 13 – 20 mai 2019 nu se fac livrări.

Comenzile primite în acest interval vor fi livrate începând cu 21 mai, în ordinea primirii lor.

Vă așteptăm cu drag la târg!

Ai vazut promotiile noastre?

Lasă un răspuns

Open chat