Axkid vă așteaptă la târgul Family Expo & Festival din București

Scopul principal al companiei Axkid este de a promova siguranța în trafic și de a le oferi părinților cele mai sigure și confortabile scaune auto pentru copiii lor. Ne putem îndeplini misiunea doar prin interacțiune cu părinții și informarea lor cu privire la multiplele beneficii pe care le oferă un scaun auto rear-facing. Continuăm seria întâlnirilor din București, la târgul Family Expo & Festival, care va avea loc în perioada 28 – 30 iunie 2019, la Romexpo, Pavilionul B1.

Vara este perioada concediilor, iar copiii trebuie ținuți în siguranță în mașină, de aceea trebuie să vă documentați și să faceți cea mai bună alegere pentru cei mici.

Pe lângă scaunele auto rear-facing din categoria 09-25 kg (Axkid Move, Axkid Minikid, Axkid Duofix, Axkid Rekid și Axkid Kidzone) veți avea ocazia să faceți cunoștință cu noul sistem modular Axkid Modukid, format dintr-o bază și două scaune auto (scoica și scaunul auto rear-facing) destinate copiilor de la naștere și până la aproximativ 4 ani.

Un avantaj al sistemului de siguranță Axkid Modukid este compatibilitatea cu căruciorul Axkid Life.

După cum v-am obișnuit, la fiecare eveniment pregătim oferte tentante la scaunele auto rear-facing Axkid. Așa că nici de data aceasta nu vă dezamăgim.

Promoțiile sunt valabile în perioada 21 – 30 iunie 2019.

Important!

În perioada 26 iunie – 01 iulie nu se fac livrări.

Comenzile primite în acest interval se vor livra începând cu 02 iulie, în ordinea efectuării lor.

Programul vizitatorilor la târg:
✩ Vineri: 28 Iunie 2019 I 11.00 – 19.00
✩ Sambata: 29 iunie 2019 I 9.00 – 19.00
✩ Duminica: 30 iunie 2019 I 9.00 – 17.00

Echipa Axkid vă așteaptă la standul nr. 53.

Ne vedem acolo!

Ai vazut promotiile noastre?

Lasă un răspuns

Open chat