Axkid Modukid
Scaun auto modular

vezi toate elementele

Știm că fiecare familie este diferită, dar programul încărcat al părinților este comun tuturor. Când am conceput scaunul auto modular Axkid Modukid am avut în vedere acest lucru. Datorită modului rapid și ușor de instalare, veți avea mai mult timp la dispoziție pentru alte lucruri mai importante.

Axkid Modukid scaun auto

Recomandat pentru copii din categoria 61-105 cm și până la 18 kg. Singurul scaun auto I-SIZE din lume care se poate adapta automat la înălțimea și greutatea copilului. Instalare rapidă și ușoară în doi pași și poziție bună de somn. Instalarea compactă și spațiul suplimentar de la picioare permit copilului tău să călătorească rear-facing mai mult timp.

Axkid Life Carucior

Ridică gradul de mobilitate la un alt nivel – ușor de utilizat și de pliat, perfect ca bagaj de mână în timpul călătoriilor cu avionul.

Este compatibil cu scaunul auto și căruciorul ideal pentru oraș, călătorii și familii care călătoresc. Axkid Life este ușor de utilizat, ușor de pliat și poate fi luat ca bagaj de mână în timpul călătoriilor cu avionul.

modukid - sistem auto modular
Axkid Modukid Baza

Baza face parte din scaunul auto modular care constă de fapt într-o bază și cele două scaune auto ce pot fi folosite pentru copii de la naștere și până la împlinirea vârstei de 4 ani. Instalarea rapidă și ușoară permite o instalare compactă și mai mult spațiu la picioare pentru copil.Scaunul auto modular se potrivește atât în mașinile mici cât și în cele mari.

Axkid Modukid Scoica

Recomandată pentru nou-născuți până la înălțimea de 75 cm și 13 kg. Cel mai ușor scaun auto pentru copii de mărime universală de pe piață. Datorită modului ușor și rapid de instalare în 2 pași, vei avea mai mult timp la dispoziție pentru alte lucruri mai importante. Este compatibilă cu căruciorul Axkid Life și cu alte 90% din cărucioarele de pe piață.

Modukid Sistem Modular

Scaunul Axkid Modukid este singurul scaun de mașină i-Size
care se adaptează automat la lungimea și dimensiunea copilului

Axkid Modukid este soluția ideală pentru familiile care călătoresc și își doresc maximul de siguranță și confort pentru copilul lor. Scaunul auto modular este recomandat pentru copii cu vârstă cuprinsă între 0 – 4 ani și este format din baza Axkid Modukid, scoica Axkid Modukid și scaunul auto Axkid Modukid. Scoica Axkid Modukid este de asemenea, compatibilă cu căruciorul Axkid Life și cu 90% din cărucioarele de pe piață..