AXKID te premiază cu un scaun auto rear-facing I-SIZE Axkid Modukid

I-SIZE Axkid Modukid

Axkid România organizează pentru părinți concursul „Axkid te premiază cu un scaun auto rear-facing I-SIZE Axkid Modukid”

Pentru a participa la concurs te invităm să dai like & share la postarea de pe pagina Axkid aferentă concursului.

Înscrierile la concurs au loc în perioada 20 – 27 iunie 2019.

Câștigătorul va fi desemnat în baza unei selecții de tip random, dintr-o listă a participanților, folosind mecanismul www.random.org, în data de 28 iunie.

Premiul constă într-o bază Axkid Modukid și un scaun auto rear-facing I-SIZE Axkid Modukid.

Mai multe detalii despre sistemul de siguranță pentru copii Axkid Modukid poți vedea aici: .

Regulamentul Concursului

Sectiunea 1. Despre organizatori

1. Prezenta activitate organizată de Axkid România reprezintă o promoție în sensul Regulamentului pentru promoții al Facebook. Activitatea desfășurată se limitează la operațiuni specifice utilizatorilor Facebook. Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu Facebook.

2. La acest concurs poate participa orice persoană fizică, română sau străină, având domiciliul/resedința în România și act de identitate valabil, cu vârsta de peste 18 ani. 

3. Nu pot participa la concurs persoanele juridice, precum și persoanele fizice sub 18 ani sau cele care nu dovedesc că au domiciliul/reședința în România. De asemenea, nu au drept de participare persoanele fizice autorizate sau alte forme de organizare colectivă (exemplu: fundații, asociații, etc.) 

4. Toate persoanele participante la această loterie publicitară declară prin înscrierea la concurs că sunt de acord cu condițiile prezentului regulament.  

Sectiunea 2. Conditii de participare

1. Pentru a se înscrie, orice utilizator al platformei de socializare FACEBOOK, trebuie să dea like&share postării aferente concursului de pe pagina de facebook Axkid Romania.

2. Înscrierile se vor realiza în perioada 20 si 27 iunie 2019.

3. Înscrierile în campanie se vor face exclusiv în intervalul menționat şi doar la postarea cu mențiunea “Concurs” publicată de Administratorul paginii. La finalul perioadei menționate, nu se vor mai putea face înscrieri. Orice altă înscriere pe pagină, prin mesaj privat ori sub altă formă nu va fi luată în considerare.

4. Vor fi șterse comentariile obscene sau alt gen de texte care promovează violența sau au un limbaj neadecvat. Organizatorul își rezervă dreptul de a nu valida înscrierea în concurs a  comentariilor ce nu respectă cerințele concursului.    

Sectiunea 3. Premiul

1. Premiul constă într-o bază Axkid Modukid și un scaun auto pentru copii I-SIZE Axkid Modukid. Mai multe detalii despre produse poți vedea aici: .

2. Câștigătorul concursului va fi desemnat prin intermediul unei trageri la sorți. Câștigătorul va fi ales în data de 28 iunie 2019 în baza unei selecții de tip random, dintr-o listă a participanților, folosind mecanismul www.random.org.  

3. Câștigătorul va fi publicat pe pagina de facebook Axkid.

4. Premiul acordat nu poate fi înlocuit cu alte bunuri/servicii. În cazul refuzului câștigătorului de a beneficia de premiu (prin refuzul câștigătorului însemnând că respectivul câștigător nu dorește  să intre în posesia premiului), sau în cazul imposibilității validării sale conform prezentului Regulament, acesta va pierde dreptul de atribuire a premiului, fără nici o despăgubire.

5. Câștigătorul NU poate obține contravaloarea în bani a premiului câștigat.

6. Câștigătorul va trimite Organizatorului o poză cu premiul (scaunul auto instalat în mașină) în termen de 5 zile de la primirea acestuia.

Sectiunea 4. Protectia datelor personale

Tuturor participanților le sunt garantate drepturile în conformitate cu Legea 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție, dreptul de opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a se adresa justiției. Organizatorul va utiliza datele personale furnizate de către participanți la înscrierea în concurs exclusiv în scopul anunțării și identificării câștigătorului.

ALTE CLAUZE 

1. Orice încercare de fraudare a concursului, duce automat la anularea și interzicerea dreptului de a participa. 

2. Participantul este unic responsabil asupra oricăror consecințe directe sau indirecte ce pot aparea ca urmare a postarii oricarui  continut cu drepturi de autor pe Facebook.com.  

3. Prin acceptarea premiului, câștigătorul este de acord ca numele, datele lui de identificare imaginile filmate sau fotografiile lui și ale însoțitorilor lui să poată fi facute publice și folosite în scopuri  publicitare de catre Organizator în materiale tiparite, audio sau video fără ca aceștia (castigatorul si insotitorii lui) sa emită pretentii financiare împotriva Organizatorului pentru realizarea acestor operațiuni. Orice conținut utilizat de către participant trebuie să respecte o  minimă decență, va fi șters orice conținut obscen, morbid, sau care promovează violența.  

4. Organizatorul își rezervă dreptul de a descalifica orice participant la acestă activitate pe motiv de neconcordanță cu tema activității sau limbaj neadecvat. 

5. Prin înscrierea în această activitate, participantul confirmă faptul că a citit și a înțeles toate condițiile prezentului regulament și că le acceptă.  

6. Organizatorul își rezervă dreptul de a îmbunătăți sau schimba prezentul Regulament, urmând ca orice astfel de modificări să intre în vigoare numai după publicarea online. 

7. Prin comunicarea datelor personale în modalitățile indicate în mod expres prin Regulament, participanții/caștigătorul Concursului își exprimă  acordul expres și neechivoc ca datele lui personale să intre în baza de date a Organizatorului, în vederea efectuării validarii câștigătorului și atribuirii premiului, să primească materiale informative prin orice mijloace de comunicare (posta, SMS, e-mail) din partea Organizatorului direct sau prin agenții desemnați de către aceștia.  

Vă dorim mult succes!

Care sunt diferențele între Axkid Minikid 4 și Movekid?

Facebook Gmail Yahoo Mail Like Când vine vorba despre siguranța copiilor în mașini, Axkid Minikid [...]

Scaunul auto rear-facing, SUPER scut pentru micuțul tău

Facebook Gmail Yahoo Mail Like 2 Axkid și Academia Titi Aur colaborează pentru reducerea numărului [...]

Axkid îți dă întâlnire la Baby Boom Show, ediția primavară 2024

Facebook Gmail Yahoo Mail Like Te așteptăm cu: OFERTE speciale la scaunele auto Axkid Curs [...]

Accident mașină răsturnată, copil de 4 ani nevătămat în Axkid Minikid 3

Facebook Gmail Yahoo Mail Like 1 Aceasta este povestea lui Ivan și a fiului său [...]

Protejarea coloanei vertebrale a copilului și cum influențează calitatea vieții la adult

Facebook Gmail Yahoo Mail Like 1 Coloana vertebrală este organul care susține nemijlocit corpul și [...]

Copii din București salvați în accident de scaunele auto rear-facing

Facebook Gmail Yahoo Mail Like 2 Scaunul auto pentru copii nu este un moft, în [...]

Puterea scaunului auto Axkid ONE 2

Facebook Gmail Yahoo Mail Like 2 Găsirea unui scaun auto care să se potrivească tuturor [...]

Testele de siguranță excepționale la care a fost supus Minikid 4

Facebook Gmail Yahoo Mail Like 1 Axkid se concentrează întotdeauna pe siguranța copilului tău. Prin [...]

Lasă un răspuns