Testare și verificare instalare scaune auto rear-facing Axkid

Instalarea corectă a scaunului auto pentru copii în mașină înseamnă mai multă siguranță în timpul călătoriilor.

Chiar dacă scaunul auto este testat și aprobat conform ultimelor cerințe în domeniul legislativ, o instalare improprie poate avea repercusiuni grave asupra copilului în eventualitatea unui accident.

De aceea, așa cum v-a obișnuit, echipa Axkid se remarcă prin grija pe care o are față de clienți și față de siguranța copilului în trafic, după achiziționarea unui produs din portofoliul Axkid.

Așadar, în data de 7 decembrie 2019, echipa Axkid, cu sprijinul colaboratorilor de la Siguranța Auto Copii, va fi prezentă în București, în showroom-ul ERFI, pentru a oferi părinților care au cumpărat un scaun auto Axkid în ultima perioadă, consultanță și sprijin în ceea ce privește instalarea corectă a scaunului auto Axkid în mașină.  

Totodată, părinții care se află în căutarea unui scaun auto ideal pentru copilul lor, sunt invitați la eveniment să testeze pe mașina proprie scaunul auto rear-facing Axkid preferat.

Participarea la eveniment se face doar pe bază de programare în prealabil.

Vă puteți alege ora preferată, accesând formularul de înscriere.

Programul evenimentului: 09:30 – 15:00

Atenție!

De asemenea, este important să ne lăsați într-un comentariu numărul dumneavoastră de telefon, pentru a vă contacta în cazul în care intervin modificări în program.

În eventualitatea în care nu mai puteți ajunge, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 0747 35 47 47.

Pentru o organizare eficientă, vă invităm să fiți prezenți pentru testare cu 15 minute mai devreme.

Vă așteptăm cu drag la eveniment!

Ai vazut promotiile noastre?

Lasă un răspuns

Open chat