Axkid lansează scaunele auto rear-facing pentru copii în Brașov

Cu bucurie, anunțăm părinții din Brașov că de acum pot achiziționa scaunele auto rear-facing Axkid direct din orașul lor. Am început anul cu vești bune și colaborări frumoase pe care vrem să le împărtășim și cu voi.

Ne dorim să fim cât mai aproape de părinții care sunt în căutarea unui scaun auto care să le ofere siguranță sporită copiilor în timpul călătoriilor și putem face posibil acest lucru doar cu ajutorul partenerilor noștri din fiecare oraș din țară.

Pe 22 februarie 2020, echipa Axkid va fi prezentă în Brașov, la sediul colaboratorilor de la Natural Care Shop, pentru a aduce vestea că de acum veți găsi scaunele auto Axkid la punctul lor de lucru din strada Str. Soarelui nr. 8, Brasov (intrarea din Calea Bucureşti). Pe această cale le mulțumim pentru inițiativa de a deveni liantul nostru cu părinții din Brașov.

Cu această ocazie, pe 22 februarie, vom organiza o sesiune de testări a scaunelor auto Axkid, oferindu-le părinților din Brașov posibilitatea să testeze compatibilitatea scaunului cu modelul lor de mașină și cu dimensiunile copilului.

Totodată, părinții care au achiziționat deja un scaun auto Axkid, pot veni la eveniment pentru verificarea corectitudinii instalării scaunului auto în mașină.

Program testări:

Sâmbătă, 22 februarie: 11:00 – 17:00

Atenție!

Termenul limită pentru înscrieri este 19 februarie 2020.

Pentru înscrierea la testări accesați formularul disponibil aici.

Este important să ne lăsați într-un comentariu în cadrul formularului numărul dvs. de telefon, pentru a vă putea anunța în cazul în care intervin modificări în program.

De asemenea, pentru o bună organizare a evenimentului, este necesar să ajungeți cu 15 minute mai devreme la sediu pentru testări.

Vă așteptăm cu drag!

Ai vazut promotiile noastre?

Lasă un răspuns

Open chat