Axkid vă dă întâlnire la târgul Baby Boom – ediția primăvară 2020

Pentru echipa Axkid, luna martie este motiv de dublă bucurie. În primul rând pentru că marchează începutul primăverii, iar în al doilea rând datorită faptului că ne întâlnim cu un număr mare de părinți și copii, în cadrul târgului Baby Boom, din București.

Așadar, în perioada 5-8 martie, vă dăm întâlnire în Pavilionul B1 al centrului expozițional Romexpo.

Program de vizitare:

  • 5- 7 martie: 10:00 – 19:00
  • 8 martie: 10:00 – 18:00

Standul Axkid este 18B.

Elementul surpriză de anul acesta pentru părinții care sunt în căutarea unui scaun auto rear-facing, constă în noile culori ale scaunul auto Axkid Minikid, cel mai îndrăgit produs marca Axkid. Odată cu venirea sezonului cald, lansăm și noi culorile vii și moderne ale Axkid Minikid pentru copilași în tendințe.

Așa cum v-am obișnuit la fiecare târg, vom organiza și anul acesta o sesiune de testări a scaunelor auto Axkid direct pe mașina personală. Părinții interesați să vadă dacă un anumit model de scaun auto Axkid este compatibil cu modelul mașinii și cu dimensiunile micuțului lor, se vor putea înscrie pentru testări.

Pentru înscrieri, accesați formularul disponibil aici: https://bit.ly/381iPcY și vă alegeți ziua și intervalul orar dorit pentru testare.

Programul testărilor:

  • 5 – 6 martie: 10:30 – 18:30
  • 7 – 8 martie: 10:30 – 12:30

Termenul limită pentru înscriere este 03 martie 2020.

Important!

Părinții care se înscriu pentru testare sunt rugați să ne lăse un număr de telefon pentru a fi contactați în cazul în care intervin modificări în program. Datele personale ale participanților sunt vizibile doar pentru echipa Axkid.

Promoțiile nu vor lipsi nici anul acesta, așa că urmăriți-ne pentru a vedea ce oferte speciale am pregătit.

Ofertele vor fi disponibile și pentru comenzile online.

Atenție!

În perioada 29 februarie – 09 martie nu se vor face livrări. Comenzile primite în acest interval vor fi expediate începând cu 10 martie, în ordinea primirii lor.

Vă așteptăm cu drag la târg!

Ai vazut promotiile noastre?

Lasă un răspuns

Open chat