Testează scaunele auto rear-facing Axkid la târgul Baby Boom

Echipa Axkid vine cu vești bune pentru toți părinții care cunosc produsele noastre și își doresc să testeze direct pe mașina proprie scaunele auto rear-facing Axkid, dar și pentru cei care sunt în căutarea unui scaun auto ideal pentru copilul lor și nu l-au găsit încă.

Ne bucurăm de fiecare dată să interacționăm cu părinții și să primim feedback-ul lor. Ne dorim să îmbunătățim în permanență serviciile noastre, iar relația și comunicarea cu părinții este foarte importantă în acest sens. Am acceptat și de data aceasta invitația colaboratorilor noștri de la Baby Boom de a participa la ediția de toamnă a târgului.

Acesta se va desfășura în perioada 17-20 octombrie, în Pavilionul B1 al Centrului Expozițional Romexpo și vă așteaptă cu multe surprize, noutăți și oferte.

Axkid va prezenta părinților cel mai nou produs Axkid, și anume scaunul auto înălțător Axkid Bigkid (atât versiunea cu sistem ISOFIX, cât și cea fără ISOFIX). Ca de fiecare dată pregătim oferte speciale la scaunele auto rear-facing Axkid atât pentru părinții care ne vor vizita la stand, dar și pentru cei care vor comanda online.

Părinții ne vor putea găsi la standul 18B.

Programul de vizitare:

  • joi- sâmbătă: 10:00 – 19:00
  • duminică: 10:00 -18:00

Testarea scaunelor auto direct pe mașina personală este foarte bine primită de părinți și foarte utilă. Am pregătit și de data aceasta un program de testări pentru părinții interesați să vadă cum se așează copilul în scaun și cum se montează scaunul auto Axkid în mașină.

Pentru testări trebuie să vă înscrieți în prealabil, accesând formularul disponibil aici.

Program testări:

  • joi, vineri: 10:30 – 18:10
  • sâmbătă, duminică: 10:30 – 12:30

Important!

Termenul limită pentru înscrieri este 15 octombrie, ora 17:00.

Părinții care se înscriu pentru testare trebuie să ne lase un nr. de telefon la care pot fi contactați în cazul în care intervin modificări în program. În caz contrar, programarea dumneavoastră nu va fi luată în considerare .

De asemenea, pentru o organizare eficientă, vă rugăm să ajungeți cu 10 minute mai devreme pentru testare.

Vă așteptăm cu drag la târg!

Ai vazut promotiile noastre?

Lasă un răspuns

Open chat