Scaunul rear-facing Axkid Minikid a salvat viața unui băiețel de 2 ani

scaunul-rear-facing-axkid-minikid

Scaunul rear-facing Axkid Minikid – cum a salvat viața micuțului de 2 ani

Clodagh White împreună cu cei doi copii ai săi au fost implicați într-un accident rutier deosebit de grav anul trecut. Mulțumită scaunului Axkid Minikid, fiul ei în vârstă de doi ani a supraviețuit acestui accident de mașină îngrozitor.

Povestea unei minuni – scaunul rear-facing Axkid Minikid a salvat viața unui băiețel de 2 ani

Anul trecut, la mai puțin de jumătate de kilometru de casa ei, Clodagh și cei doi copii ai săi au fost implicați într-o coliziune cu dublu impact lateral deosebit de gravă. Copilul mai mare în vârstă de 12 ani a fost transportat cu elicopterul de la locul accidentului și a avut nevoie de îngrijiri medicale. Clodagh a avut fractură de pelvis, a petrecut câteva săptămâni într-un scaun cu rotile și a suferit o intervenție chirurgicală ortopedică.

Băiețul mai mic în vârstă de doi ani și 10 luni stătea într-un scaun rear-facing Axkid Minikid în momentul impactului. Acesta i-a salvat viața. El a fost scos din mașină de tatăl său care a ajuns în stare de șoc la locul accidentului.

În imagine puteți vedea mașina care a fost implicată în coliziune. Clodagh însăși a mărturisit:

“O imagine face cât 1000 de cuvinte. Pentru cei care nu sunt încă convinși că scaunul auto trebuie să fie montat cu spatele la direcția de mers, priviți cu atenție această imagine. Aceasta este mașina mea care a fost implicată într-o coliziune deosebit de gravă cu 9 săptămâni în urmă.

Scaunul Axkid Minikid este singura parte care nu a fost distrusă  și nu a fost aruncată din mașină.

Acest scaun și-a făcut treaba. A salvat viața băiețelului meu. Vă rog nu vă riscați norocul cu cele mai prețioase ființe din viața voastră spunând: sigur, doar mergem pe drum.  Noi am mers și nu am ajuns prea departe!”

Datorită lipsei de conștientizare, Clodagh obișnuia să utilizeze un scaun auto montat cu fața la direcția de mers, până când a devenit conștientă de beneficiile unui scaun auto rear-facing. Astăzi ea crede că mai puțin înseamnă mai mult în ceea ce privește celelalte accesorii necesare proaspeților părinți și că trebuie să investești mai mult într-un scaun auto bun și sigur.

Ea crede de asemenea, că trebuie să știi de unde și de la cine cumperi scaunul auto și să te asiguri că este instalat corect în mașină. Doar cu câteva zile înainte de accident, scaunul auto era montat greșit. S-a rezolvat cu ajutorul sfatului angajatului RSA, Ron Richardson și astfel, în ziua accidentului scaunul era montat corespunzător.

„Fără îndoială, scaunul auto Axkid Minikid a salvat viața fiului meu. Altfel el ar fi fost acum aici cu mine la spital cu gâtul rupt sau cu leziuni spinale, etc.  Este o investiție care poate părea nesemnificativă. Vă rog țineți-vă copiii cu spatele la direcția de mers!” – Clodagh White

sursa articol: axkid.com

Ai vazut promotiile noastre?

Lasă un răspuns

Open chat