Pozitia de somn la scaune auto Rear Facing pentru copii

pozitia de somn scaun auto copii

Pentru o pozitie de somn confortabila intr-un scaun auto este importanta pana de ajustare a unghiului de înclinare.

Cea mai întâlnită cerință a părinților în căutarea scaunului auto ideal pentru copiii lor, este poziția de somn în timpul călătoriilor cu mașina.
Scaunele auto Axkid îndeplinesc cele mai importante criterii și anume, siguranța și confortul copilului. Pentru o poziție optimă a copilului în timpul somnului, Axkid vă oferă un accesoriu foarte util, în special pentru mașinile care au bancheta înclinată, ceea ce înseamnă aproape 80% dintre mașinile de pe piața autohtonă. Este vorba despre pana de ajustare a unghiului de înclinare, utilizată pentru toate scaunele Axkid montate rear facing.

Ne mândrim cu faptul că Axkid se numără printre puținii producători de pe piața de profil care a conceput și omologat acest accesoriu atât de folositor.
Pana de ajustare va umple spațiul rămas dintre banchetă și scaun pentru a aduca baza scaunului la orizontală și a oferi o poziție confortabilă pentru somn. Este important de știut că poziția de somn este influențată și de corectitudinea așezării copilului în scaun și de cât de bine sunt strânse centurile.

Accesorii scaune auto

Pană de ajustare a unghiului

85,00 lei

Gradul de inclinare al scaunului auto pentru copii

Gradul de înclinare al scaunului trebuie setat în funcție de nevoia copilului. Pe măsură ce copilul crește, înclinarea scaunului trebuie redusă. Urmărind poziția corpului copilului în timpul mersului poți fixa un anumit grad de înclinare care să se potrivească indiferent de activitatea pe care o desfășoară micuțul (mănâncă, doarme, privește pe geam). Dacă în timpul somnului nu îi vine bărbia în piept, este evident că nivelul de înclinare este potrivit.

Compatibilitatea cu scaunele auto pentru copii

Pana este compatibilă cu toate modelele de scaune Axkid: Minikid, Move, Rekid și Kidzone. Împreună cu cele 3 poziții de înclinare (pentru scaunele Kidzone și Rekid), 5 poziții de înclinare (Minikid), respectiv 2 poziții de înclinare (Axkid Move), pana conferă flexibilitate atunci când părinții trebuie să găsească poziția perfectă de înclinare pentru confortul și siguranța copilului.
Pana este foarte utilă în special pentru copiii cu vârstă fragedă care, după trecerea de la scoică în care au stat aproape la orizontală, au nevoie de o înclinare mai mare pentru somn.

Ce spun clientii despre pozitia de somn a copilului

Părinții care au achiziționat împreună cu scaunul Axkid pana de ajustare sunt foarte încântați și declară că este foarte eficientă în mărirea unghiului de înclinare.

Perta Ovidiu

Scaunul l-am inclinat la maxim inainte de montaj, si pus pe bancheta cu inclinare destul de mare, statea cu spatarul perpendicular pe pamant (deci nu s-ar fi putut folosi si pentru somn), asadar am pus pana de inclinare (separat de pachet, cine o doreste, in functie de inclinarea banchetei) sub scaun si acum copilasul (1 an si 4 luni) sta atat de bine incat poate si doar sa stea sa se uite prin luneta sau sa se joace, si sa doarma…am gasit inclinarea perfecta ca sa zic asa.

Perta Ovidiu / Scaun Auto Rear Facing & Front Facing Axkid Kidzone 9-25 kg
Roxana Popa

From Roxana Popa on Scaun Auto Rear Facing & Front Facing Axkid Duofix 9-25 kg

Am achizitionat acest scaun impreuna cu pana de inclinare (care s-a dovedit a fi foarte utila) acum doua luni pentru bebe de un an.
Intai punctele bune:
– directia cu spatele la sensul de mers (cea mai buna postura pentru siguranta);
– e comfortabil, copilul se simte bine in el – a dormit in el de prima data;
– se monteaza extrem de rapid (sotul reuseste in 4 minute cronometrate montajul cu centura care e mai complicat decat cel cu Isofix);
– scaunul asta e construit ca un tanc (cataramele, structura de rezistenta etc – toate sunt foarte solide);
– aspectul este placut.
Si acum punctul slab: este extrem de greu (17 kg) si nu recomandam sa fie schimbat intre doua masini foarte des; nu are un maner de care sa poata fi carat cu usurinta.
In concluzie, sunt multumita de acest scaun si il recomand.

Roxana Popa / Scaun Auto Rear Facing & Front Facing Axkid Duofix 9-25 kg

 

 

Să aveți călătorii liniștite și sigure!

Ai vazut promotiile noastre?

Lasă un răspuns

Open chat