Minikid 3 vs Minikid 4

minikid 3 vs minikid 4

Comparatie Axkid Minikid 3 vs Minikid 4

Axkid Minikid 4 este cel mai nou produs adăugat în familia Axkid, care cuprinde scaune auto inovative, sigure, testate cu cel mai dur test de siguranță, Testul Plus. Minikid 4 poate fi utilizat pentru rear-facing prelungit, adică până în jurul vârstei de 7 ani (sau chiar mai mult) datorită lungimii impresionante a spătarului și a limitei de greutate admise de 36 kg.

Familia de scaune auto Minikid – eroul familiei tale

Timp de aproape 10 ani, Axkid Minikid a oferit cel mai înalt grad de siguranță pentru copiii din toată Europa. Caracteristicile unice prezente la scaunul auto Axkid Minikid, precum și beneficiile uriașe ale rear-facing prelungit, fac din acesta un produs care este cu adevărat iubit de părinți, dar și de copii.

Conceptul Minikid este renumit pentru caracteristicile sale unice patentate, dar și pentru faptul că a salvat multe vieți în toți acești ani.

Care sunt diferentele între Axkid Minikid 3 vs Minikid 4 ? 

Prin lansarea celei de-a patra versiuni a scaunului auto Minikid, Axkid Minikid 4, Axkid dovedește că nu încetează niciodată să se dezvolte, să ia seama la sugestiile și părerile părinților, să îmbunătățească și să dezvolte mereu idei și soluții noi, inovatoare, pentru a ține copiii cât mai în siguranță și confortabil în mașină.

Noul Minikid 4 se bazează pe caracteristicile lăudate ale predecesorului său Minikid 3, căruia i-au fost aduse o serie de actualizări cheie pentru un plus de siguranță și confort al copilului în mașină.

Geometria actualizata a tetierei 

Geometria tetierei a fost reproiectată pentru a îmbunătăți potrivirea și poziția copilului în mașină, pentru a-i oferi sprijin pentru cap și gât. La Minikid 4 tetiera este în formă de U, în comparație cu Minikid 3, care are tetiera în formă de V. Această modificare îmbunătățește experiența oferită de teriera scaunului Minikid 4, fiind mult mai largă și potrivită pentru copii de toate vârstele. 

Perna noua, confortabila pentru spate 

Noua pernuță pentru spate detașabilă face ca experiența oferită de scaunul auto să fie și mai confortabilă. Pernuța este confecționată din același material premium ca și husa scaunului auto. În plus, pernuța este special concepută pentru a fi îndepărtată cu ușurință în cazul în care nu doriți să o utilizați sau dacă se murdărește.

Perna insert actualizata pentru copiii mici

Perna insert suplimentară vine cu un design nou și este recomandată pentru copii cu o înălțime între 61 și 105 cm. Perna insert este realizată din spumă cu memorie confortabilă care îți permite să așezi copilul într-o poziție perfectă care să-l ajute să beneficieze de siguranța oferită de scaunul auto. Insertul are de asemenea, o țesătură din plasă în partea din spate care permite circularea aerului.

Material textil nou 

Minikid 4 este confecționat dintr-un material textil nou-nouț, care este chiar mai moale și mai respirabil ca înainte, oferindu-i copilului o experiență plăcută la drum. Noul material textil are aceeași căptușeală ca Minikid 3 Premium. Are o căptușeală suplimentară în materialul textil pentru un plus de confort în timpul călătoriilor.

Detalii actualizate si finisaj imbunatatit

Pe lângă îmbunătățirile aduse în materie de siguranță și confort, s-a acordat o atenție deosebită la detalii. Minikid 4 are un finisaj îmbunătățit, elegant și durabil și este disponibil într-o gamă de culori noi, atrăgătoare, care cu siguranță vor fi îndrăgite atât de părinți, cât și de către copii.

Nou

Scaune auto copii 0 - 36 kg

Scaun Auto Rear Facing Axkid Minikid 3

2.849,00 lei2.999,00 lei
Nou

Scaune auto copii 0 - 36 kg

Scaun Auto Rear Facing Axkid Minikid 4

2.758,00 lei

În concluzie…

Axkid își dorește să ofere cele mai sigure și confortabile scaune auto de pe piață pentru copii. Feedback-ul oferit de clienții noștri și de experții în domeniu este foarte important pentru îmbunătățirea constantă a produselor din portofoliul Axkid.

Daca este sa alegi intre Minikid 3 vs Minikid 4, cu Minikid 4 poți fi sigur că alegi un scaun auto care a fost conceput special pentru siguranța și confortul copilului tău.

Pe scurt, Minikid 4 este un scaun auto sigur și spațios, cu funcții inteligente extinse concepute cu o mentalitate suedeză în ceea ce privește siguranța.

Cu lungimea extinsă a spătarului, huse îmbunătățite și o nouă geometrie a tetierei, Minikid 4 este un scaun auto extins, flexibil și adaptabil, potrivit pentru rear-facing prelungit, care poate crește în funcție de nevoile copilului tău, făcându-l să fie un erou al familiei tale.

Minikid 3 vs Minikid 4, tu pe care il alegi?

Dezvăluirea măsurilor de siguranță excepționale din spatele Minikid 4

Axkid se concentrează întotdeauna pe siguranța copilului tău. Prin urmare, Axkid Minikid 4 este un [...]

Curs de prim ajutor pentru bebeluși

Dragă părinte, anul acesta te așteptăm la târgul Baby Boom Show, cel mai mare târg [...]

Rear-facing i-a salvat viața fiului Rebeccăi

La 10 dimineața, într-o zi normală de joi, s-a întâmplat un eveniment neașteptat, când Rebecca [...]

Axkid Minikid 3 vs. Axkid One 2

Care sunt diferențele între Axkid Minikid 3 și Axkid ONE 2? Ambele sunt două scaune [...]

Setarea corectă a poziției tetierei

Confortul poate avea diferite semnificații pentru diferite persoane. Un aspect comun pentru părinți în ceea [...]

Statistici alarmante pentru siguranța copilului

S-a dovedit faptul că orientarea cu spatele la sensul de mers este de până la [...]

Când este copilul meu pregătit pentru scaunul auto înălțător?

Când vine vorba despre siguranța copiilor în mașină, părinții trebuie să fie atenți la fiecare [...]

Minikid 3 vs Minikid 4

Cuprins 1 Comparatie Axkid Minikid 3 vs Minikid 4 1.1 Familia de scaune auto Minikid [...]

Ai vazut promotiile noastre?

Lasă un răspuns