Minikid 3 vs Minikid 4

minikid 3 vs minikid 4

Comparatie Axkid Minikid 3 vs Minikid 4

Axkid Minikid 4 este cel mai nou produs adăugat în familia Axkid, care cuprinde scaune auto inovative, sigure, testate cu cel mai dur test de siguranță, Testul Plus. Minikid 4 poate fi utilizat pentru rear-facing prelungit, adică până în jurul vârstei de 7 ani (sau chiar mai mult) datorită lungimii impresionante a spătarului și a limitei de greutate admise de 36 kg.

Familia de scaune auto Minikid – eroul familiei tale

Timp de aproape 10 ani, Axkid Minikid a oferit cel mai înalt grad de siguranță pentru copiii din toată Europa. Caracteristicile unice prezente la scaunul auto Axkid Minikid, precum și beneficiile uriașe ale rear-facing prelungit, fac din acesta un produs care este cu adevărat iubit de părinți, dar și de copii.

Conceptul Minikid este renumit pentru caracteristicile sale unice patentate, dar și pentru faptul că a salvat multe vieți în toți acești ani.

Care sunt diferentele între Axkid Minikid 3 vs Minikid 4 ? 

Prin lansarea celei de-a patra versiuni a scaunului auto Minikid, Axkid Minikid 4, Axkid dovedește că nu încetează niciodată să se dezvolte, să ia seama la sugestiile și părerile părinților, să îmbunătățească și să dezvolte mereu idei și soluții noi, inovatoare, pentru a ține copiii cât mai în siguranță și confortabil în mașină.

Noul Minikid 4 se bazează pe caracteristicile lăudate ale predecesorului său Minikid 3, căruia i-au fost aduse o serie de actualizări cheie pentru un plus de siguranță și confort al copilului în mașină.

Geometria actualizata a tetierei 

Geometria tetierei a fost reproiectată pentru a îmbunătăți potrivirea și poziția copilului în mașină, pentru a-i oferi sprijin pentru cap și gât. La Minikid 4 tetiera este în formă de U, în comparație cu Minikid 3, care are tetiera în formă de V. Această modificare îmbunătățește experiența oferită de teriera scaunului Minikid 4, fiind mult mai largă și potrivită pentru copii de toate vârstele. 

Perna noua, confortabila pentru spate 

Noua pernuță pentru spate detașabilă face ca experiența oferită de scaunul auto să fie și mai confortabilă. Pernuța este confecționată din același material premium ca și husa scaunului auto. În plus, pernuța este special concepută pentru a fi îndepărtată cu ușurință în cazul în care nu doriți să o utilizați sau dacă se murdărește.

Perna insert actualizata pentru copiii mici

Perna insert suplimentară vine cu un design nou și este recomandată pentru copii cu o înălțime între 61 și 105 cm. Perna insert este realizată din spumă cu memorie confortabilă care îți permite să așezi copilul într-o poziție perfectă care să-l ajute să beneficieze de siguranța oferită de scaunul auto. Insertul are de asemenea, o țesătură din plasă în partea din spate care permite circularea aerului.

Material textil nou 

Minikid 4 este confecționat dintr-un material textil nou-nouț, care este chiar mai moale și mai respirabil ca înainte, oferindu-i copilului o experiență plăcută la drum. Noul material textil are aceeași căptușeală ca Minikid 3 Premium. Are o căptușeală suplimentară în materialul textil pentru un plus de confort în timpul călătoriilor.

Detalii actualizate si finisaj imbunatatit

Pe lângă îmbunătățirile aduse în materie de siguranță și confort, s-a acordat o atenție deosebită la detalii. Minikid 4 are un finisaj îmbunătățit, elegant și durabil și este disponibil într-o gamă de culori noi, atrăgătoare, care cu siguranță vor fi îndrăgite atât de părinți, cât și de către copii.

Nou

Scaune auto copii 0 - 36 kg

Scaun Auto Rear Facing Axkid Minikid 4

3.249,00 lei
Acest produs are mai multe variații. Opțiunile pot fi alese în pagina produsului.

În concluzie…

Axkid își dorește să ofere cele mai sigure și confortabile scaune auto de pe piață pentru copii. Feedback-ul oferit de clienții noștri și de experții în domeniu este foarte important pentru îmbunătățirea constantă a produselor din portofoliul Axkid.

Daca este sa alegi intre Minikid 3 vs Minikid 4, cu Minikid 4 poți fi sigur că alegi un scaun auto care a fost conceput special pentru siguranța și confortul copilului tău.

Pe scurt, Minikid 4 este un scaun auto sigur și spațios, cu funcții inteligente extinse concepute cu o mentalitate suedeză în ceea ce privește siguranța.

Cu lungimea extinsă a spătarului, huse îmbunătățite și o nouă geometrie a tetierei, Minikid 4 este un scaun auto extins, flexibil și adaptabil, potrivit pentru rear-facing prelungit, care poate crește în funcție de nevoile copilului tău, făcându-l să fie un erou al familiei tale.

Minikid 3 vs Minikid 4, tu pe care il alegi?

Care sunt diferențele între Axkid Minikid 4 și Movekid?

Facebook Gmail Yahoo Mail Like Când vine vorba despre siguranța copiilor în mașini, Axkid Minikid [...]

Scaunul auto rear-facing, SUPER scut pentru micuțul tău

Facebook Gmail Yahoo Mail Like 2 Axkid și Academia Titi Aur colaborează pentru reducerea numărului [...]

Axkid îți dă întâlnire la Baby Boom Show, ediția primavară 2024

Facebook Gmail Yahoo Mail Like Te așteptăm cu: OFERTE speciale la scaunele auto Axkid Curs [...]

Accident mașină răsturnată, copil de 4 ani nevătămat în Axkid Minikid 3

Facebook Gmail Yahoo Mail Like 1 Aceasta este povestea lui Ivan și a fiului său [...]

Protejarea coloanei vertebrale a copilului și cum influențează calitatea vieții la adult

Facebook Gmail Yahoo Mail Like 1 Coloana vertebrală este organul care susține nemijlocit corpul și [...]

Copii din București salvați în accident de scaunele auto rear-facing

Facebook Gmail Yahoo Mail Like 2 Scaunul auto pentru copii nu este un moft, în [...]

Puterea scaunului auto Axkid ONE 2

Facebook Gmail Yahoo Mail Like 2 Găsirea unui scaun auto care să se potrivească tuturor [...]

Testele de siguranță excepționale la care a fost supus Minikid 4

Facebook Gmail Yahoo Mail Like 1 Axkid se concentrează întotdeauna pe siguranța copilului tău. Prin [...]

Lasă un răspuns