Instalarea ușoară a scaunului auto Axkid

Pentru siguranța copilului este esențial să instalezi corect scaunul auto în mașină. Prin urmare, la Axkid ne străduim să facem instalarea scaunului auto cât mai simplă, clară și sigură cu putință.

Există două modele diferite de scaune auto și două metode diferite de instalare a scaunului: cu ISOFIX și cu centura de siguranță a mașinii. Nu există nicio diferență de siguranță în ceea ce privește aceste 2 modele de scaune auto. Cu toate acestea, scaunele auto cu sistem ISOFIX sunt mult mai ușor de instalat și reduc riscul de a comite erori în timpul instalării, erori care pot afecta siguranța copilului.

Scaunele auto cu ISOFIX

Axkid ONE este instalat cu ajutorul conectorilor ISOFIX și este cel mai ușor de instalat scaun auto rear-facing. Poate fi instalat în mai puțin de 30 de secunde, de către oricine, nu doar de către un expert. Acest lucru se datorează în special ghidului său de instalare, bazat pe semne pas cu pas și 6 indicatori de siguranță diferiți, care se disting fie prin culoare, fie prin sistemul de sunet, pentru a asigura o instalare corectă și ușoară.  Practic nu ai cum să greșești.

Video instalare Axkid One

Fixarea centurii de siguranță

Pentru majoritatea părinților, fixarea în centura de siguranță este asociată cu o instalare dificilă și complicată. Dar nu trebuie să fie așa. O caracteristică unică care face ca instalarea cu ajutorul centurii de siguranță să fie mai ușoară ca niciodată este capacitatea de auto-tensionare a centurilor, întâlnită la scaunul auto Axkid Minikid 2.0. Mulțumită acestor centuri care se auto-tensionează, instalarea cu centura de siguranță nu a fost niciodată mai ușoară.

Video instalare Axkid Minikid 2.0

Instalare simplă pentru siguranța copilului dumneavoastră

Putem vorbi foarte mult despre cât este de important pentru siguranța copilului ca scaunul auto să fie instalat corect. Știm de asemenea, cât poate fi de dificil uneori să înțelegem manualul de instalare al scaunului atunci când ne confruntăm cu un copil care plânge sau cu o situație stresantă.

Prin urmare, alegeți un scaun auto ușor și sigur de instalat și căutați caracteristici care vă vor ajuta să reușiți.

Lasă un răspuns

Open chat