Axkid ONE – cel mai bun scaun auto din categoria 0-7 ani

Test ADAC

Axkid ONE continuă să depășească limitele în ceea ce privește inovația, siguranța și dezvoltarea, de data aceasta pe baza confirmărilor primite din partea prestigiosului test ADAC. Axkid ONE a fost desemnat ca fiind cel mai bun scaun auto din categoria rear-facing prelungit, care a fost testat vreodată ADAC.

Axkid ONE – rezultate inovatoare și impresionante

Axkid ONE demonstrează faptul că poți combina siguranța, confortul, ușurința de manevrare și calitatea ridicată pentru a îmbunătăți standardele de siguranță. Chiar dacă Axkid ONE a fost testat cu ajutorul unor manechine de test mai lungi, mai grele și mai mari decât cele utilizate în mod normal pentru scaunele auto rear-facing cu ISOFIX, rezultatele au fost impresionante – rating 1.6 pentru categoria siguranță.

O gamă mai largă – mai multă siguranță

După testarea ADAC, putem afirma că Axkid ONE a stabilit standarde noi de siguranță pe piață. Testul de impact a fost efectuat cu manechine de test de impact Q3 și Q6, comparativ cu alte scaune auto rear-facing cu ISOFIX care au fost testate doar cu Q3, din cauza limitărilor lor de greutate și înălțime.

În imaginile de mai jos puteți vedea copii reprezentativi pentru categoriile din care făceau parte cele 2 manechine de test. Pentru noi, la Axkid, siguranța este întotdeauna pe primul loc. Dovedim acest lucru prin faptul că oferim un singur scaun auto rear-facing cu ISOFIX care acoperă întreaga gamă de scaune auto și care poate menține copilul în siguranță, cu spatele la sensul de mers până la vârsta de aproximativ 7 ani. În plus, designul unic al scaunului Axkid ONE face ca orientarea cu spatele să fie la fel de simplă, pe cât este de sigură.

axkid one - test adac
Emma are 3 ani, aprox. 100 cm, 15 kg și este reprezentativă pentru manechinul Q3 și Martin are 7 ani, aprox. 120 cm, 23 kg, este reprezentativ pentru manechinul Q6.

Ce este testul ADAC și ce înseamnă acesta?

În fiecare an, Stiftung Warentest organizează cel mai cuprinzător test de scaune auto din Europa, împreună cu ADAC, cel mai prestigios institut de impact din lume și ICRT – „cercetare și testare internațională a consumatorilor”.

Testul ADAC este un test independent, ceea ce înseamnă că producătorii nu pot influența rezultatele în niciun fel. Cele 3 criterii majore de testare în cadrul testului ADAC, în funcție de care este stabilit scorul sunt: Siguranță (50%), gradul de Manipulare (40%), Ergonomie (10%) și bineînțeles, testul obligatoriu al poluanților.

Notă: cu cât scorul este mai mic, cu atât rezultatul este mai bun.

Așa că, având în vedere acest rezultat, dacă vreți să vă țineți copilul în siguranță și cu spatele la sensul de mers cât mai mult timp, putem spune cu mândrie – alegerea numărul 1 este ONE.

Lasă un răspuns