Diferențele între scaunul auto Axkid Bigkid 2 și Axkid Bigkid 2 Premium

diferente bigkid 2 si bigkid 2 premium

Diferente Bigkid 2 si Bigkid 2 Premium

Scaunul auto înălțător Axkid Bigkid 2 a fost proiectat pentru a permite copiilor mai mari să călătorească în siguranță cu mașina chiar și după ce depășesc dimensiunile optime pentru a sta într-un scaun auto rear-facing.

Lungimea spătarului le permite copiilor să stea în siguranță și confortabil până ating înălțimea de 150 cm.

Axkid Bigkid 2 vine acum în două variante noi, ambele în cele mai populare culori ale scaunului auto Axkid Minikid. Dar care este totuși diferența reală între Bigkid 2 și Bigkid 2 Premium?

Versiunea Premium a scaunului auto Bigkid 2 diferă de modelul Bigkid 2, în principal prin 2 caracteristici, prin țesătură și prin ghidajul centurii.

Diferente Bigkid 2 si Bigkid 2 Premium

  • Țesătura – Axkid Bigkid 2 Premium este confecționat dintr-o țesătură melanj care conferă scaunului auto o senzație mai plăcută la atingere.
  • Ghidajul centurii – Axkid Bigkid 2 Premium este prevăzut cu al patrulea punct de contact pentru centura în 3 puncte a mașinii. Acest al patrulea punct asigură faptul că centura de șold este într-o poziție sigură și corectă, care să fie direcționată peste șoldul copilului și nu peste stomac. Al patrulea punct trebuie folosit până când copilul este suficient de mare pentru ca centura de șold să găsească în mod natural o poziție perfectă și sigură.
Bigkid 2Bigkid 2 Premium
ASIP (Protecție la impact lateral)
ISOFIX
Al patrulea punct pentru centură
Țesătură premium
Diferente Bigkid 2 și Bigkid 2 Premium

Lasă un răspuns

Open chat