Siguranta in trafic a copilului tau – Cluj

Totul a inceput acum doi ani si jumatate, cand fetita mea Stefania avea 9 luni si deja era necesar sa schimbam scoica cu un scaun auto. Si cum odata cu cresterea Stefaniei drumurile cu masina s-au inmultit: de la supermarket, la umbra padurii in weekend, de la bunici la cele mai lungi vacante de vara, vroiam sa ma asigur ca in cazul unui accident copilul meu va fi protejat. Vroiam cumva o asigurare. Vroiam sa stiu ca si in cazul unui accident, copilul meu are sanse mari sa scape teafar. Accidentele pot sa apara in orice moment si tine de noi, parintii, sa facem tot ce ne sta in putinta sa ne protejam copiii.
De aceea, e important ca alegerea scaunului auto sa fie o alegere responsabila. Dupa aproximativ sase luni de cautat informatii pe internet, de citit studii, de analizat rezultate ale testelor, am decis: copilul meu va sta intr-un scaun auto Rear Facing.

Sunt mai mult decat fericita sa va impartasesc tot ce am invatat in ultimii doi ani si sase luni si de aceea va invit sambata, 15 iulie 2017, incepand cu ora 10:00 sa va vorbesc despre „Siguranta in trafic a copilului tau„.

Agenda eveniment
Prezentarea „Siguranta in trafic a copilului tau”
Demonstratii practice – instalarea corecta a scaunului auto
Ai deja un scaun Axkid? – verificarea instalarii corecte a scaunului.
Participarea este gratuita, dar este posibila in limita locurilor disponibile!

Inscriere eveniment
Pentru inscriere la eveniment, completati formularul de mai jos!
Daca aveti deja un scaun Axkid, dar nu sunteti sigur ca l-ati instalat corect, echipa noastra va sta la dispozitie pentru verificari in partea finala a avenimentului.
Rezerva-ti locul acum! – nu se mai fac inscrieri

Locatie eveniment:

Lasă un răspuns