Scaunul auto Axkid Kidzone, alegerea Sofiei Frunză pentru Damian, băiețelul ei

Sofia Frunză, autoarea blogului frunzăresc.eu, povestește într-un articol despre experiența ei în alegerea scaunului potrivit pentru băiețel. Este adevărat că o astfel de achiziție necesită multă bătaie de cap, documentare, răbdare, multe discuții, recomandări.

Orice părinte își dorește tot ceea ce este mai sigur și mai bun pentru copilul său. Pe aceleași considerente a mizat și Sofia în decizia ei și în urma unui research serios a optat pentru brandul suedez Axkid. Iată cum a fost ea convinsă că Axkid este cea mai bună alegere pentru micuțul ei: “Citisem multe review-uri pozitive despre Axkid si ne-a placut faptul ca SIGURANTA copilului este cel mai important lucru de care s-a tinut cont in realizarea scaunelor. De asemenea, scaunele Axkid sunt atestate conform standardului ECE R44 / 04 si respecta filosofia scandinava conform careia scaunele trebuie montate cu spatele la directia de mers pana la varsta de 4 ani (lucru recomandat si de Academia Americana de Pediatrie).”

Modelul ales de Sofia este Axkid Kidzone,un scaun în care copilul poate sta până ajunge la înălțimea de 125 cm.

Sofia recomandă cu multă căldură părinților scaunul Axkid Kidzone: “Au trecut 5 luni de cand folosim Axkid Kidzone. Faptul ca Damian se simte bine si confortabil in acest scaun este MINUNAT! Noi suntem multumiti sa stim acest lucru si il recomandam cu drag tuturor parintilor care sunt in cautarea unui scaun auto pentru bebelusul lor.”

Frunzărește integral articolul aici.

Dacă te regăsești în situația Sofiei și ești în căutarea celui mai bun scaun auto pentru copilul tău, acest articol îți este util.
Siguranța în trafic este primordială.

Mulțumim Sofia Frunză că ai împărtășit povestea ta cu noi.

 

Ai vazut promotiile noastre?

Lasă un răspuns

Open chat