Rolul scoicii în primele zile de viață

scoica auto

Tocmai ai aflat că vei deveni mămică și ești în culmea fericirii sau te-ai obișnuit deja cu acest gând și ești aproape de momentul mult așteptat – nașterea bebelusului tău?

Cu siguranță este cea mai frumoasă veste pe care o poți primi în viață, iar sentimentele care te încearcă sunt unice și înălțătoare. Gândul că vei aduce o viață nouă pe pământ și că acea ființă plăpândă va avea nevoie de ghidarea ta pentru a deveni om mare este absolut minunat. Ei bine perioada aceasta de graviduță este presărată și cu tot felul de planuri, liste de cumpărături interminabile și tot felul de stări, care într-un final vor trece. 

Fiecare mămică în devenire este unică și fiecare familie este unică, însă atunci când vine vorba de bagajul pentru maternitate și de lista cu articole necesare pentru bebeluș, există multe asemănări. 

Aceste liste par să fie interminabile și extrem de costisitoare, însă e foarte important să rămâi rațională și să alegi, pentru început, doar ceea ce este absolut necesar. Din proprie experiență, îți mărturisim că în primele luni cea mai mare nevoie a bebelușului este de afecțiune, grijă și protecție. Toate celelalte lucruri materiale trec în plan secund. 

Îți vei da seama pe parcurs care sunt lucrurile absolut indispensabile pentru bebeluș și care sunt așa zisele „mofturi” de care te-ai putea lipsi. 

Ei bine, iată că momentul mult așteptat a sosit, ți-ai ținut minunea în brațe, v-ați cunoscut mai bine, ați povestit câte-n lună și în stele și vine momentul primului drum cu mașina către căminul familiei extinse. 

Cum transporți în siguranță bebelușul de la maternitate acasă?

Drumul de la maternitate acasă

Pentru tătic se va lăsa cu puțină transpirație pe frunte, deoarece se teme și să atingă bebelușul cu un deget, darămite să îl ducă în siguranță cu mașina până acasă. Pare o responsabilitate atât de mare și chiar este, mai ales pe drumurile din România de astăzi. 

Ce poți face pentru a spori siguranța bebelușului în drumul spre casă? Cum poți fi sigur că bebelușul este în siguranță în mașină?

Bebelușii trebuie să fie transportați în scaune auto omologate de la naștere, iar scoica este varianta ideală de transport a bebelușului de la maternitate acasă și pe durata primului an de viață.

Poate că totuși în tumultul alegerilor pentru puiul de om ai omis alegerea unei scoici auto sau pur și simplu nu te-ai putut hotărî asupra unui anumit model. 

Ce faci? Cum scoți copilașul din maternitate? Cum îl transporți în siguranță până acasă?

În brațe? În landou? Sub nici o formă nu recomandăm aceste 2 mijloace. Mai ales în primele zile un bebeluș este atât de fragil și de mic, încât nu poți risca să i se întâmple ceva. 

Axkid vine cu soluția salvatoare!

Proiect Împrumută o scoică

Axkid lansează proiectul „Împrumută o scoică!” pentru familiile care vor să ducă bebelușul în siguranță acasă de la maternitate, dar care nu au reușit încă să achiziționeze o scoică auto. 

Scoica auto Axkid Modukid poate fi împrumutată pentru 5 zile, timp în care vei testa beneficiile acesteia. 

Mai multe detalii despre scoica Axkid Modukid, află AICI

Află toate detaliile proiectului și condițiile în care poți intra în posesia scoicii auto AICI. 

 

Lasă un răspuns