Rear-facing i-a salvat viața fiului Rebeccăi

La 10 dimineața, într-o zi normală de joi, s-a întâmplat un eveniment neașteptat, când Rebecca a primit un telefon de la poliție în care i se spunea că fiul ei în vârstă de 2 ani a fost implicat într-un accident. Ea s-a grăbit la fața locului într-o stare de teamă și panică, fără să știe dacă copilul ei era rănit sau nu. La sosire a văzut o ambulanță goală și s-a panicat și mai tare. 

Accidentul

Rebecca ne-a spus că fiul ei a fost luat ca de obicei de bunicul lui, joi dimineață. Cu toate acestea, din cauza lucrărilor care se efectuau la drumul principal, a fost nevoit să meargă pe niște străzi prin spate care nu îi erau cunoscute.

Mașina s-a apropiat de o intersecție fără vizibilitate și a ratat un semn de cedare prioritate, traversând intersecția fără să acorde prioritate. În acel moment mașina s-a ciocnit cu o dubă care venea din sens opus și s-a răsturnat de mai multe ori, aterizând cu cupola în jos, într-un șanț umed de la marginea drumului.

Când Rebecca și-a văzut fiul jucându-se fericit în mașina de poliție cu sirena pornită și a auizt cum l-au scos pompierii pe bunic din mașină, a avut un sentiment de necrezut. A fost ușurată să afle că fiul ei a scăpat nevătămat datorită faptului că ea a ales un scaun auto rear-facing de la Axkid.

Ea le mulțumește în fiecare zi steluțelor ei norocoase pentru faptul că micuțul ei a supraviețuit și se gândește adesea la ce s-ar fi putut întâmpla dacă ea nu ar fi investit într-un scaun auto de calitate înaltă.

Rear-facing i-a salvat fiul

Rebecca crede cu tărie că scaunul auto rear-facing a avut un impact important asupra siguranței fiului ei. Ea a investit mult în achiziționarea unuia dintre cele mai testate scaune auto de pe piață, pentru a se asigura că copiii ei sunt cât mai în siguranță posibil. Dacă scaunul auto ar fi fost orientat cu fața la sensul de mers sau era mai puțin protector, și-a imaginat că fiul ei ar fi suferit  mult mai multe răni.

Întotdeauna Rebecca a fost foarte insistentă ca copiii ei să stea cât mai mult timp cu spatele, în ciuda multor obiecții primite din partea membrilor familiei care insistau că este supraprotectoare.

Nu faceți niciodată compromisuri în ceea ce privește siguranța

Ceea ce a experimentat Rebecca ne reamintește de importanța scaunelor auto rear-facing pentru copii. Ea îi sfătuiește pe alți părinți să aleagă cel mai sigur scaun auto pe care și-l permit și să nu întoarcă copiii cu fața la direcția de mers decât dacă copilul a depășit limitele admise de scaunul auto rear-facing. Un pic de cercetare și niște acțiuni inteligente ar putea salva o viață de la durere.

În concluzie, povestea Rebeccăi este un reminder a faptului că dacă investești într-un scaun auto de calitate pentru copilul tău nu înseamnă că ești superprotector, ci înseamnă că ai luat o decizie inteligentă și responsabilă. În cazul unui accident ar putea face diferența între viață și moarte. Să acordăm prioritate siguranței copiilor noștri atunci când călătorim cu mașina.

Dezvăluirea măsurilor de siguranță excepționale din spatele Minikid 4

Axkid se concentrează întotdeauna pe siguranța copilului tău. Prin urmare, Axkid Minikid 4 este un [...]

Curs de prim ajutor pentru bebeluși

Dragă părinte, anul acesta te așteptăm la târgul Baby Boom Show, cel mai mare târg [...]

Rear-facing i-a salvat viața fiului Rebeccăi

La 10 dimineața, într-o zi normală de joi, s-a întâmplat un eveniment neașteptat, când Rebecca [...]

Axkid Minikid 3 vs. Axkid One 2

Care sunt diferențele între Axkid Minikid 3 și Axkid ONE 2? Ambele sunt două scaune [...]

Setarea corectă a poziției tetierei

Confortul poate avea diferite semnificații pentru diferite persoane. Un aspect comun pentru părinți în ceea [...]

Statistici alarmante pentru siguranța copilului

S-a dovedit faptul că orientarea cu spatele la sensul de mers este de până la [...]

Când este copilul meu pregătit pentru scaunul auto înălțător?

Când vine vorba despre siguranța copiilor în mașină, părinții trebuie să fie atenți la fiecare [...]

Minikid 3 vs Minikid 4

Comparatie Axkid Minikid 3 vs Minikid 4 Axkid Minikid 4 este cel mai nou produs [...]

Ai vazut promotiile noastre?

Lasă un răspuns