Puterea scaunului auto Axkid ONE 2

Puterea scaunului auto Axkid ONE 2

Găsirea unui scaun auto care să se potrivească tuturor copiilor dificilă, însă Axkid are o soluție pentru toate familiile, astfel încât toți copiii să poată călători cu spatele la sensul de mers cât mai mult timp posibil. Scaunul auto inovator, Axkid ONE 2 este confortabil atât pentru copii, cât și pentru părinți, iar cu ajutorul lui, copiii pot călători în siguranță cât mai mult timp. Dimensiunile aprobate pentru Axkid ONE 2 sunt de până la 125 cm și 23 kg, iar scaunul auto poate fi utilizat până la vârsta de 7 ani.

 

Dacă dorești să folosești scaunul auto ONE 2 pentru bebelușul nou-născut, asigură-te că achiziționezi scaunul auto Axkid ONE +2, deoarece acesta vine împreună cu pernă insert suplimentară potrivită pentru nou-născuți. Perna insert suplimentară pentru nou-născuți este insclusă numai în scaunul auto Axkid ONE +2 și nu poate fi achiziționată ca o completare la scaunul auto Axkid ONE 2.

Adaptare pentru fiecare copil în parte

Unii copii pot fi mai înalți sau mai scunzi față de alți copii de aceeași vârstă, iar unii pot avea picioarele sau partea superioară a corpului mai lungi. Prin urmare, este important ca scaunul auto să fie adaptabil pentru anatomia tuturor copiilor. Axkid ONE 2 este scaunul auto care are un design personalizabil, ce îi permite copilului tău să crească în scaunul auto. De exemplu, sistemul avansat Sleep Well cu pozițiile sale de înclinare fără trepte îl face să fie ușor de reglat și sigur când vine vorba de confortul copilului tău. Din punct de vedere al siguranței, pe măsură ce copilul tău crește, acesta ar trebui să stea cât mai drept posibil. O altă funcție adaptabilă este tetiera de pe Axkid ONE 2 care se poate regla în 12 poziții diferite. Datorită acestei funcții, poți ajusta tetiera în funcție de lungimea și confortul copilului.

axkid one

Cel mai bun spațiu pentru picioare

Una dintre funcțiile unice ale scaunului auto Axkid ONE 2 este tehnologia de glisare pe șine. Această tehnologie îi oferă copilului tău cel mai bun spațiu pentru picioare, deoarece scaunul auto este montat pe șine care pot fi împinse înainte și înapoi până la 30 cm. Este unul dintre cele mai compacte scaune auto rear-facing de pe piață și poate fi ajustat în așa fel încât să lase suficient spațiu pentru pasagerul de pe locul din față.

Axkid ONE 2 oferă cu adevărat confort tuturor copiilor, dar și un nivel ridicat de confort pentru tine ca părinte, întrucât este mult mai ușor să securizezi copilul în scaun atunci când poți împinge scaunul înainte și înapoi. 

Un scaun auto sigur care oferă un nivel ridicat de confort pentru părinți

Axkid ONE 2 are atât de multe funcții unice, încât poți uita cu ușurință de sistemul de instalare Easy, care este un ghid de instalare inclus în scaun. Ori de câte ori ai scaunul auto cu tine, ai acces foarte ușor la pașii de instalare, fără a fi nevoie să aduci telefonul sau manualul de instrucțiuni.

Axkid ONE 2 are o soluție pentru toți copiii, indiferent de mărime. Faptul că este un scaun auto flexibil, sigur și simplu, oferă un nivel ridicat de confort chiar și pentru părinți.

Axkid ONE 2 are un ciclu de viață lung, fiind un scaun auto potrivit pentru întreaga copilărie.

axkid one

 

 

Care sunt diferențele între Axkid Minikid 4 și Movekid?

Facebook Gmail Yahoo Mail Like Când vine vorba despre siguranța copiilor în mașini, Axkid Minikid [...]

Scaunul auto rear-facing, SUPER scut pentru micuțul tău

Facebook Gmail Yahoo Mail Like 2 Axkid și Academia Titi Aur colaborează pentru reducerea numărului [...]

Axkid îți dă întâlnire la Baby Boom Show, ediția primavară 2024

Facebook Gmail Yahoo Mail Like Te așteptăm cu: OFERTE speciale la scaunele auto Axkid Curs [...]

Accident mașină răsturnată, copil de 4 ani nevătămat în Axkid Minikid 3

Facebook Gmail Yahoo Mail Like 1 Aceasta este povestea lui Ivan și a fiului său [...]

Protejarea coloanei vertebrale a copilului și cum influențează calitatea vieții la adult

Facebook Gmail Yahoo Mail Like 1 Coloana vertebrală este organul care susține nemijlocit corpul și [...]

Copii din București salvați în accident de scaunele auto rear-facing

Facebook Gmail Yahoo Mail Like 2 Scaunul auto pentru copii nu este un moft, în [...]

Puterea scaunului auto Axkid ONE 2

Cuprins 1 Adaptare pentru fiecare copil în parte 2 Cel mai bun spațiu pentru picioare [...]

Testele de siguranță excepționale la care a fost supus Minikid 4

Facebook Gmail Yahoo Mail Like 1 Axkid se concentrează întotdeauna pe siguranța copilului tău. Prin [...]

Lasă un răspuns