De acum Axkid produce exclusiv scaune auto rear-facing pentru categoria 0-25 kg

Scaune auto rear-facing 0-25 kg

Este cunoscut faptul că Suedia a devenit un pionier în ceea ce privește siguranța copiilor în trafic și asta se datorează recomandărilor lor stricte de a folosi scaunele auto rear-facing cât mai mult timp cu putință. Primul scaun auto rear-facing a fost inventat de profesorul Bertil Aldman în anul 1960 în Gothenburg, pe coasta de vest a Suediei. 

Axkid își dorește să imprime cât mai adânc în mentalitatea părinților ideea de securitate și să asigure siguranța copiilor în timpul călătoriilor cu mașina. Suedia este lider mondial în ceea ce privește numărul mic al accidentelor în care sunt răniți copii, tocmai datorită utilizării scaunelor auto rear-facing. Conform studiilor, copiii care călătoresc în scaune rear-facing (cu spatele la direcția de mers) sunt mult mai feriți de riscul rănilor grave în cazul unui accident.

Ultima sansa pentru achizitia scaunului Axkid Kidzone sau Axkid Duofix

De asemenea, Asociația Americană de Pediatrie recomandă încă din 2011 instalarea scaunelor cu spatele la direcția de mers cel puțin până la vârsta de 2 ani.

Dacă până acum Axkid a produs și comercializat scaune auto rear-facing pentru copii care aveau opțiunea de a se monta atât cu spatele cât și cu fața la direcția de mers, în momentul de față producția acestui tip de scaune auto s-a încheiat.

Tocmai pentru a păstra ideea de siguranță prin care s-au consacrat și din dorința de a garanta călătorii sigure celor mici, Axkid a luat hotărarea de a produce exclusiv scaune auto rear-facing 0-25 de kg.

Așadar, informăm cu această ocazie părinții că scaunele auto Axkid Duofix și Axkid Kidzone nu vor mai exista pe piață. Cei care își doresc să achiziționeze aceste modele ar trebui să plaseze comanda în perioada următoare. În momentul de față mai avem un număr limitat de bucăți în stoc.

Într-o perioadă în care tehnologia și testele la care sunt supuse scaunele auto pentru copii au evoluat foarte mult, rear-facing reprezintă un concept care ar trebui cunoscut și adoptat de toți părinții. Siguranța copilului este mai presus de orice.

Ai vazut promotiile noastre?

Lasă un răspuns

Open chat