Care sunt diferențele între Axkid Minikid 4 și Movekid?

movekid vs. minikid

Când vine vorba despre siguranța copiilor în mașini, Axkid Minikid este un nume care conferă încredere de peste 10 ani, oferind părinților scaune auto inovatoare și sigure. Noul Axkid Movekid se bazează pe platforma Minikid, iar acum avem două oferte excepționale, ambele construite pe aceeași bază solidă de siguranță și calitate.

În acest articol vom evidenția ce au în comun aceste două scaune auto, înainte de a descoperi diferențele cheie care le deosebesc.

Caracteristici comune ale Axkid Minikid 4 și Axkid Movekid

În primul rând, ambele scaune auto sunt proiectate cu o carcasă robustă și încorporează caracteristici avansate de siguranță. Aceste caracteristici oferă un nivel ridicat de protecție, asigurându-vă că micuțul dumneavoastră este în siguranță în timpul călătoriei.

O caracteristică remarcabilă întâlnită atât la Axkid Movekid, cât și la Axkid Minikid 4 este dedicarea lor către rear-facing-ul prelungit. Asta înseamnă că cel mic poate călători cu spatele la direcția de mers pentru o perioadă mai lungă de timp, ceea ce se știe că oferă de până la 5 ori mai multă protecție pentru gâtul și coloana vertebrală a copilului în timpul unui accident.

Ambele scaune auto sunt certificate cu Testul de siguranță Suedez (Testul Plus), o evaluare riguroasă care confirmă gradul de protecție excepțional la impact frontal. Această certificare reprezintă o dovadă a angajamentului Axkid de a vă proteja copilul.

Pe scurt, atât Axkid Minikid 4, cât și Axkid Movekid susțin angajamentul neclintit al brandului Axkid față de siguranța supremă oferită copiilor de scaunele auto.

Deși fiecare model de scaun oferă caracteristici unice, asigurați-vă că alegerea oricărui scaun îi va oferi copilului dumneavoastră protecție în fiecare călătorie.

Nou

Scaune auto copii 0 - 36 kg

Scaun Auto Rear Facing Axkid Minikid 4

Prețul inițial a fost: 3.598,00 lei.Prețul curent este: 2.599,00 lei.
Nou

Scaune auto copii 0 - 36 kg

Scaun Auto Rear Facing Axkid Movekid

Prețul inițial a fost: 2.448,00 lei.Prețul curent este: 1.839,00 lei.

Diferențe între Axkid Minikid 4 și Axkid Movekid 

Acum vom detalia diferențele cheie dintre Axkid Movekid și Axkid Minikid 4.

Tetiera:

Când vine vorba despre tehnologia tetierei, atât Axkid Minikid 4, cât și Axkid Movekid oferă ajustări ușor de utilizat pentru a satisface nevoile de siguranță și confort ale copilului dumneavoastră, special concepute pentru a se potrivi copiilor în creștere. 

  • Axkid Minikid 4 dispune de o tehnologie dinamică pentru tetieră, ceea ce înseamnă că tetiera se ajustează automat la lungimea și dimensiunea copilului, asigurând o potrivire ideală și sigură de fiecare dată. Dacă în schimb preferați să utilizați pozițiile fixe ale tetierei, Axkid Minikid 4 vine cu 14 poziții fixe ale tetierei.
  • Pe de altă parte, Axkid Movekid oferă 13 poziții fixe ale tetierei care pot fi reglate cu ușurință, dintr-o singură mișcare, doar cu o mână.

Instalarea:

Atât Axkid Movekid, cât și Axkid Minikid 4 sunt proiectate cu un sistem de instalare ușor care simplifică procesul pentru părinți. 

Ambele oferă o procedură de instalare în 6 pași pentru a asigura o configurare efectuată corect și în siguranță. 

Acum, când vine vorba de metodele specifice de instalare:

  • Axkid Minikid 4 se remarcă prin sistemul său de prindere în centurile adiționale automate, care contribuie la o instalare fără efort. Cu o simplă mișcare puteți fixa cu ușurință scaunul în poziție. 
  • Axkid Movekid necesită instalarea manuală a centurilor de ancorare inferioare. Fără a compromite în vreun fel siguranța, centurile adiționale vor fi fixate manual pe poziție. 

Opțiunile de înclinare:

Atât Axkid Minikid 4, cât și Axkid Movekid oferă opțiuni de înclinare versatile, concepute având în vedere siguranța și confortul copilului. Cu toate acestea, întotdeauna să urmăriți să mențineți o poziție cât mai aproape de verticală și în același timp care să ofere o poziție de somn rezonabilă copilului pentru siguranță și confort în timpul călătoriilor. 

  • Axkid Minikid 4 oferă 3 poziții de înclinare, oferindu-vă posibilitatea să găsiți poziția perfectă pentru confortul copilului dumneavoastră. 
  • Axkid Movekid are 2 poziții de înclinare pentru a asigura cea mai confortabilă poziție în mașină. 

De asemenea, gradul de înclinare al scaunului auto depinde și de designul banchetei mașinii. Așadar, dacă doriți o poziție mai înclinată a scaunului auto, puteți adăuga pana de ajustare a unghiului de înclinare. Se potrivește atât pentru Axkid Minikid 4, cât și pentru Axkid Movekid.

Materialul textil și finisajele: 

În ceea ce privește materialul textil și finisajele, atât Axkid Minikid 4, cât și Axkid Movekid acordă prioritate confortului copilului și aspectului scaunului auto. 

  • Axkid Minikid 4 se mândrește cu o senzație premium oferită prin detaliile complexe ale materialului textil și al finisajelor, îmbunătățind estetica generală. 
  • Axkid Movekid păstrează un design durabil fără a compromite confortul sau siguranța. 

Prețul:

Prețul scaunului auto Axkid Movekid este notabil mai mic decât cel al scaunului Axkid Minikid 4, ceea ce îl face să fie o alegere atractivă pentru părinții atenți la buget. Movekid este în esență o versiune simplificată a scaunului Axkid Minikid 4, făcându-l să fie o variantă mult mai accesibilă pentru o gamă mai largă de părinți. 

În concluzie, atât Axkid Movekid, cât și Axkid Minikid 4 acordă prioritate siguranței și confortului copilului, cu capacități de rear-facing prelungit și o tehnologie a tetierei care permite ajustarea pentru copiii în creștere. 

Deși au multe caracteristici comune, diferențele constau în tehnologia tetierei, în procesul de instalare, în opțiunile de înclinare, materialul textil și prețul. 

În cele din urmă, alegerea între cele două depinde de nevoile și de preferințele dumneavoastră specifice, Axkid Movekid oferind o opțiune mai prietenoasă cu bugetul, iar Axkid Minikid 4 oferind o experiență premium, cu caracteristici suplimentare și detalii estetice.

Care sunt diferențele între Axkid Minikid 4 și Movekid?

Cuprins 1 Caracteristici comune ale Axkid Minikid 4 și Axkid Movekid 2 Diferențe între Axkid [...]

Scaunul auto rear-facing, SUPER scut pentru micuțul tău

Facebook Gmail Yahoo Mail Like 2 Axkid și Academia Titi Aur colaborează pentru reducerea numărului [...]

Axkid îți dă întâlnire la Baby Boom Show, ediția primavară 2024

Facebook Gmail Yahoo Mail Like Te așteptăm cu: OFERTE speciale la scaunele auto Axkid Curs [...]

Accident mașină răsturnată, copil de 4 ani nevătămat în Axkid Minikid 3

Facebook Gmail Yahoo Mail Like 1 Aceasta este povestea lui Ivan și a fiului său [...]

Protejarea coloanei vertebrale a copilului și cum influențează calitatea vieții la adult

Facebook Gmail Yahoo Mail Like 1 Coloana vertebrală este organul care susține nemijlocit corpul și [...]

Copii din București salvați în accident de scaunele auto rear-facing

Facebook Gmail Yahoo Mail Like 2 Scaunul auto pentru copii nu este un moft, în [...]

Puterea scaunului auto Axkid ONE 2

Facebook Gmail Yahoo Mail Like 2 Găsirea unui scaun auto care să se potrivească tuturor [...]

Testele de siguranță excepționale la care a fost supus Minikid 4

Facebook Gmail Yahoo Mail Like 1 Axkid se concentrează întotdeauna pe siguranța copilului tău. Prin [...]

Lasă un răspuns