Axkid ❤ București

Luna martie este plină de evenimente frumoase marca Axkid.

Reluăm și anul acesta întâlnirile cu părinții din București, ca urmare a faptului că sunt mulți părinți care au ales pentru copiii lor siguranța și confortul oferit de scaunele auto rear-facing Axkid.
Evenimentul Axkid ❤București este despre siguranța copiilor în trafic.

Echipa Axkid România își respectă clienții și de aceea pune preț pe informațiile și suportul oferit  și după achiziționarea produselor.

Siguranța și confortul copiilor în scaunele auto Axkid depinde foarte mult de corectitudinea instalării. Fiecare copil este unic și are nevoie de o anumită înclinare și de anumite setări specifice ale scaunului.

Cu sprijinul colaboratorilor noștri, în zilele de 8 și 9 martie vom fi în București pentru părinții care dețin scaune auto Axkid și doresc să verifice instalarea lor, dar și pentru cei care vor să testeze direct pe mașina proprie un anumit model de scaun.

În plus, cu această ocazie, anunțăm toți părinții că, începând cu luna martie, vor putea testa scaunele auto rear-facing Axkid și la sediul Little Bandit.

Program eveniment:

  • 8 martie: 09:00 – 15:30 – sediul Little Bandit, strada Cristea Mateescu nr. 5, bloc T6A;
  • 9 martie: 15:00 – 18:00 – sediul Pedilactis, Calea Călărașilor, nr. 175, Bloc 44, Sc. C, Et. 2, Ap. 75, Interfon 75.

Alege locația dorită.

Trebuie doar să veniți cu mașina și scaunul achiziționat, iar de restul ne ocupăm noi. Specialistul nostru vă stă la dispoziție cu răspunsuri la întrebări și vă oferă consultanță în ceea ce privește montarea scaunului, accesoriile necesare, precum și alte aspecte ce țin de poziționarea copilului în scaun.

Ofertă!

Fiecare eveniment organizat de Axkid este presărat cu oferte tentante pentru părinți.

Cei care vor să achiziționeze un scaun auto rear-facing Axkid beneficiază de 15% reducere la orice model de scaun + o protecție de banchetă cadou.

Important!

Participarea la eveniment se face doar pe bază de programare.

Completați formularul de înscriere diponibil aici.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să ne contactați la nr. de telefon 0747 35 47 47.

Vă așteptăm cu drag!

Ai vazut promotiile noastre?

Lasă un răspuns

Open chat