Scaun auto Wolmax – o optiune sigura si economica

Suedia isi respecta traditia de utilizare a scaunelor auto ​ce pot fi instalate cu spatele la directia de mers pana la ​varsta de ​minim 4 ani si, datorita acestui lucru​,​ are cea mai mica rata de accidente grave cu copii pana in 6 ani din Europa.
Din dorinta de a oferi un scaun rear facing accesibil cat mai multor parinti, de curand, Axkid a lansat pe piata europeana un nou scaun auto pentru copii.

Scaunul auto Axkid Wolmax este optiunea sigura, dar economica​,​ pentru rear facing pana la 25 kg, ​pana la varsta de ​aproximativ 6-7 ani.
Scaunul auto trebuie ales in functie de greutatea si inaltimea copilului. Bebelusii trebuie sa stea intr-o scoica ce le va asigura atat o pozitie confortabila cat si sigura pentru dimensiunea lor.

Intre 6 luni si un an se poate trece la grupa urmatoare daca greutatea sau inaltimea minima a copilului​ e atinsa. Datorita protectiei sporite oferita de instalarea cu spatele la directia de mers​,​ rec​​omandam utilizarea scaunului din grupa urmatoare 9-25 kg​,​ instalat cu spatele la directia de mers​,​ pana la limita maxima de utilizare.​​

Copilul ar trebui sa stea intr-un scaun cu fata la directia de mers doar in momentul in care poate sa isi mentina o postura corecta pe parcursul calatoriei. In scaunele din categoria 15-36 kg, securizarea​ copilului se realizeaza cu centura in 3 puncte a​le​ masinii.
Majoritatea parintilor suedezi respecta recomandarile Institutului suedez VTI si isi tin copii in scaune instalate rear facing pana la limita maxima de inaltime sau greutate. Axkid Wolmax are tetiera reglabila pe inaltime si poate fi utilizat pana la aceleasi limite maxime de greutate si inaltime ca si Minikid, adica 25 kg si aproximativ 125 cm ( jumatate din ureche trebuie sa fie in interiorul tetierei).
Wolmax poate fi instalat utilizand centura de siguranta in 3 puncte a masinii si are, aditional un picior suport si 2 centuri aditionale ce ii ofera stabilitate sporita pana la limita maxima de greutate.
Scaunele Axkid pot fi instalate cu spatele la directia de mers inclusiv pe locul din dreapta fata daca masina permite dezactivarea airbag-ului.

 

This entry was posted in Blog and tagged .

Ai vazut promotiile noastre?

Lasă un răspuns

Open chat