Nou! Axkid Modukid este acum pe piață – scaun auto modular I-size

scaun-auto-modular

Scaun auto modular Axkid Modukid – lansare la nivel internațional

Axkid lansează la nivel internațional un nou produs – scaunul auto modular I-Size pentru copii Axkid Modukid.

Astăzi,  Axkid  lansează pe piața internațională primul scaun auto modular I-Size Axkid Modukid. O singură bază și două scaune auto pentru copii pe care le poți utiliza de la naștere și până la vârsta de 4 ani.

Axkid Modukid a apărut ca răspuns la nevoile actuale ale părinților care sunt din ce în ce mai ocupați și mereu în criză de timp. Axkid Modukid este ușor și rapid de montat și poate fi instalat rear-facing pe toată durata utilizării.

După cum am spus, scaunul auto modular Axkid Modukid este soluția ideală pentru familiile care își doresc pentru copiii lor maximul de siguranță și confort în timpul călătoriilor.

Din ce este alcătuit scaunul auto modular Axkid Modukid?

  • Baza Axkid Modukid (baza dotată cu ISOFIX pentru ambele scaune)
  • Scoica Axkid Modukid (scoica auto) – poate fi utilizată de către copiii cu o înălțime situată între 40 – 75 cm, până la maxim 13 kg
  • Scaunul Axkid Modukid (scaun auto rear-facing) – poate fi utilizat de la 61 de cm și până la 105 cm, pană la maxim 18 kg, aproximativ în jurul vârstei de 4 ani.

Axkid Modukid este un scaun auto modular pentru copii, prevăzut cu o bază fixă căreia îi puteți adăuga inițial o scoică auto și apoi, pe măsură ce copilul crește, un scaun auto rear-facing. De asemenea, este foarte important de știut că scoica Axkid Modukid este compatibilă cu căruciorul Axkid Life și cu 90% din cărucioarele de pe piață.

Cu ce vine în plus scaunul auto modular Axkid Modukid față de scaunele auto Axkid disponibile până acum?
  • Sistem Sleep-Well pentru o poziție mai bună de somn, se ajustează chiar și în timpul mersului
  • 6 poziții de ajustare a bazei Axkid Modukid
  • Instalare ușoară și rapidă în 2 pași
  • Conectori ISOFIX prevăzuți cu indicatori colorați de siguranță și sistem sonor de siguranță care îți oferă certitudinea că ai făcut corect instalarea.

Acest scaun auto modular oferă siguranță copilului tău de la naștere și până atinge înălțimea de 105 cm, adică în jurul vârstei de 4 ani. Chiar dacă micuțul tău crește, poți utiliza aceeași bază. Schimbi doar scaunul auto în funcție de înălțimea și greutatea lui.

Siguranță și confort într-un singur sistem auto pentru copii. Acesta crește odată cu copilul tău și se adaptează în funcție de înălțimea și greutatea lui.

Perfect pentru familiile care călătoresc atât în oraș dar și în afara orașului.

Ai vazut promotiile noastre?

Lasă un răspuns

Open chat