Despre erorile întâlnite în instalarea copilului în scaunul auto

Miruna Ioani, medic stomatolog, blogger, dar în primul rând mamă, a dedicat un articol pe blogul său, printre altele, pe tema greșelilor care se fac în instalarea copilului în scaunul auto.

Montarea scaunului auto, precum și așezarea corectă a copilului în scaun nu sunt deloc aspecte de neglijat. De aceea, Miruna a surprins și evidențiat 5 dintre cele mai frecvente greșeli pe care le fac adesea părinții în această situație și modul în care se pot evita, astfel încât să nu fie pusă în pericol siguranța copilului.

Ceea ce confirmă Miruna încă odată este că “Recomandările generale ale Asociației Americane de Pediatrie (sursă) și ANEC (European consumer voice in standardisation) sunt clare: rear facing cât mai mult timp, obligatoriu până la 2 ani sau când copilul depășește înălțimea și greutatea potrivite cu scaunul de mașină. În Suedia, majoritatea copiilor călătorește rear facing până scaunul rămâne pur și simplu mic. Ei trec direct la booster seat (perna înălțătoare). Recomandările sunt să se folosească poziția rear facing până la 5 ani. Iar statisticile confirmă o rată foarte scăzută a accidentelor la copiii suedezi…”

Citiți articolul integral aici și aflați multe lucruri la care nu v-ați gândit poate niciodată în timpul poziționării copilului în scaunul auto.

Miruna Ioani a ales ceea ce este mai bun pentru copilul ei și pentru siguranța acestuia după multă documentare în prealabil. Băiețelul ei călătorește acum într-un scaun auto Axkid Duofix, bucurându-se de confort și de siguranță.

Pentru că este medic și mamă, îi pasă de viața și de sănătatea copiilor și din acest motiv a vrut să împărtășească și cu alți părinți, prin intermediul blogului ei, informații utile care să îi sprijine în achiziționarea scaunului ideal.

Mulțumim Miruna pentru că ai ales un scaun auto Axkid.

Nu uitați că siguranța copilului vostru este mai presus de orice!

Ai vazut promotiile noastre?

Lasă un răspuns

Open chat