Axkid susține Campania “Siguranța copiilor în mașină. Copilul tău nu este invincibil!”

Comunitatea RO100 Cluj Bună Ziua a inițiat pe 1 iunie 2018 o campanie de conștientizare a importanței utilizării scaunului auto pentru copii, cu denumirea “Siguranța copiilor în mașină. Copilul tău nu este invincibil!”, la nivelul județului Cluj.

Proiectul are ca scop informarea și educarea actualilor și viitorilor părinți cu privire la importanța utilizării scaunului auto pentru copii în timpul călătoriilor cu mașina.

Nevoia acestui proiect a pornit de la rezultatele dramatice ale unui studiu care demonstrează că România este țara cu cei mai mulți copii decedați în accidente rutiere din Uniunea Europeană.

Axkid România s-a alăturat cu bucurie campaniei, fiind un susținător al siguranței copiilor în mașină prin utilizarea scaunului Rear Facing. Potrivit ultimelor studii în domeniu se cunoaște faptul că, riscul de deces sau provocarea unor răni grave în urma unui impact este mult mai mare în cazul copiilor care călătoresc într-un scaun poziționat cu fața la sensul de mers.

De asemenea, pentru că Axkid își dorește să sprijine și familiile care nu își permit achiziționarea unui scaun Rear Facing Axkid, oferă în cadrul concursului organizat de platforma România 100 Cluj Bună Ziua un scaun Axkid Minikid cadou.

Regulamentul concursului va fi afișat în curând pe pagina de facebook: https://www.facebook.com/pg/ro100ClujNapoca/posts/?ref=page_internal

Călătorii în siguranță!

 

 

Ai vazut promotiile noastre?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Open chat