Axkid ❤️ București

Axkid România își respectă clienții și ține la siguranța și confortul copiilor care călătoresc în scaune Axkid.
De aceea, la final de Black Friday, pregătim o întâlnire cu părinții din București care au achiziționat scaune Axkid în această perioadă și nu numai, pentru a le oferi suport tehnic în ceea ce privește montarea corectă a scaunului în mașină.
Știți bine că pentru a asigura siguranța maximă a copilului în mașină, este important ca scaunul auto să fie instalat conform specificațiilor producătorului.

Am conceput acest eveniment cu gândul de a ne arăta aprecierea continuă față de clienții noștri și de ne apropia mai mult de ei, reușind în felul acesta să creăm o comunitate unită de părinți responsabili care pun grija pentru siguranța copilului mai presus de orice.
Intenționăm să extindem evenimentul “Axkid ❤️ București” la nivel național și să ajungem prin intermediul lui la cât mai mulți părinți care vor să cunoască produsele marca Axkid.

Așadar, dragii noștri, în zilele de 8 și 9 decembrie 2018 vă dăm întâlnire în București la sediul colaboratorilor noștri: Evomag și Pedilactis. Trebuie doar să veniți cu mașina și scaunul achiziționat și vă oferim consultanță în instalarea lui.
În cazul în care mai aveți nevoie de alte accesorii, faceți o comandă în prealabil și le puteți ridica de la eveniment, fără a mai plăti transportul.

Avem grijă și de părinții care sunt în căutarea celui mai bun scaun rear-facing pentru micuțul lor. Le oferim posibilitatea să testeze scaunele auto Axkid pe mașina proprie și le răspundem cu mare drag la toate întrebările care țin de rear-facing și siguranța copiilor în timpul călătoriilor.

Program eveniment:

  • 8 decembrie: 10:00 – 14:00 – sediul Evomag, Splaiul Unirii, nr. 257-259, sector 3;
  • 9 decembrie: 14:00 – 17:00 – sediul Pedilactis, Calea Călărașilor, nr. 175, Bloc 44, Sc. C, Et. 2, Ap. 75, Interfon 75

Important!
Participarea la eveniment se face doar pe bază de programare.
Pentru înscriere completați formularul disponibil aici.

În funcție de locația în care doriți să ne regăsim, faceți o programare pentru ora dorită, accesând unul din cele două formulare:
sediul Evomag
sediul Pedilactis.

Vă așteptăm cu mare drag!

Lasă un răspuns