Axkid❤️Bacău

Așa cum promiteam încă de la finalul anului trecut, în 2019 vrem să continuăm seria evenimentelor Axkid ❤️ orașul tău. De ce? Pentru că vrem să ajungem la un număr cât mai mare de părinți, să interacționăm cu ei, să le oferim toate informațiile necesare legate de rear-facing, să îi convingem că rear-facing înseamnă siguranță în trafic pentru copilul lor și de ce nu, să găsim, în fiecare oraș, ambasadori Axkid care să transmită mesajul nostru mai departe.

Pe data de 16 martie 2019, va avea loc evenimentul Axkid❤️Bacău cu sprijinul colaboratorilor noștri de la Salofarm Bebe Care care au fost deschiși să ne fie gazdă și să ne susțină în demersul nostru privind promovarea siguranței copiilor în trafic.

Evenimentul cuprinde o prezentare care include informații relevante despre rear-facing, siguranța copiilor în trafic, criteriile pe care trebuie să le aibă în vedere părinții în momentul în care achiziționează un scaun auto pentru copilul lor și avantajele scaunelor auto Axkid. De asemenea, primim cu drag sugestii din partea voastră cu privire la orice alte aspecte care vă interesează pe partea de siguranța copilului în trafic.

În partea a doua a zilei, oferim părinților posibilitatea de a testa pe mașina proprie scaunul auto Axkid și de a alege modelul care li se potrivește. În plus, vă sprijinim și cu montarea scaunului în mașină.

După cum bine știți, fiecare eveniment marca Axkid vine la pachet cu surprize, așa că, și de data aceasta tolba este plină. Pregătim oferte de nerefuzat pentru participanți și atenții pentru cei mici.

Axkid vă dă ocazia să petreceți într-un mod plăcut, dar constructiv o zi frumoasă de primăvară, în compania micuțului vostru.

Program eveniment:

  • orele 10:00 -11:30 – prezentare rear-facing, siguranța în trafic, beneficiile unui scaun auto rear-facing, avantajele scaunelor auto marca Axkid;
  • orele 11:30 – 18:00 – testări scaune auto Axkid și instrucțiuni de instalare corectă în mașină.

Important!

Pentru participarea la prezentare completați formularul de înscriere disponibil aici.

Pentru testări, vă rugăm să faceți o programare în prealabil, completând acest formular.

Deadline înscrieri: 14 martie 2019.

Oferta:

Reducere 15% la toate scaunele auto marca Axkid + protecție banchetă cadou.

Reducerea nu se cumulează cu alte oferte.

Locația:

Vă așteptăm la sediul Salofarm Bebe Care din strada Războieni nr. 6A, Bacău.

Abia așteptăm să cunoaștem un număr cât mai mare de părinți, să facem schimb de impresii și să povestim despre avantajele călătoriilor rear-facing.

Ai vazut promotiile noastre?

Lasă un răspuns

Open chat