Modelul Axkid Wolmax – noul nume pe lista scaunelor sigure pentru copii

Scaune auto copii

Scaunul de masina Axkid Wolmax a fost testat de către nemţii de la ADAC iar rezultatele testelor au fost publicate luni, 22 mai 2017. In cadrul acestui raport au fost precizate cele doua criterii esentiale care au stat la baza testelor.

Primul aspect important este legat de comportamentul acestui model in cazul unui impact. Cel de-al doilea se axeaza pe perspectiva utilizatorului, mai exact pe siguranta asamblarii dar si intretinerea lui.

Noi, reprezentantii Axkid, recomandam intotdeauna ca cei mici sa calatoreasca cu spatele la sensul de mers cat de mult posibil, preferabil pana la varsta de 6 ani. Prin urmare, suntem foarte multumiti ca Axkid Wolmax a obtinut rezultate atat de bune in urma celor doua teste: si ne referim aici la testul in cazul unui accident precum si testarea chimica.

Toate acestea demostreaza faptul ca modelul Axkid Wolmax este extrem de sigur dar si prietenios cu mediul in acelasi timp. Daca la testele mentionate mai sus modelul Axkid Wolmax a obtinut rezultate foarte bune, nu putem spune acelasi lucru si in cazul testului de uzabilitate.

Este esential sa amintim faptul ca utilizarea centurilor de prindere este absolut necesara pentru omologarea unui scaun auto pana la 25 kg. Compania Axkid a luat decizia de a folosi aceste centuri de prindere pe toate modelele din doua motive: pentru a se conforma reglementarilor in vigoare dar si pentru a creste siguranta copiilor in trafic. In mod paradoxal, tocmai acest aspect, al centurilor de prindere, a fost cel criticat in urma testarii.

Noi, cei de la Axkid, proiectam si producem scaune pentru siguranta copiilor in trafic. Asadar, nu facem niciodata compromisuri in ceea ce priveste siguranta.

Atat rezultatele obtinute in urma testelor in cazul unui accident precum si faptul ca Axkid Wolmax a fost testat pana la o greutate de 25 kg, pot fi considerate drept o garantie ca acest model de scaun este foarte sigur pentru copii cu varsta pana la 6 ani.

Suntem incantati ca specialistii nemti discuta si analizeaza rezultatele publicate de ADAC privind evaluarea modelul Axkid Wolmax, deoarece este demostrat faptul ca pozitionarea cu spatele la sensul de mers este mai sigura decat cea cu fata catre sensul de mers.

Kindersitzprofis:

“Dificultatea instalarii sau spatiul mai generos pe care il cere montarea acestui scaun ar fi punctele criticate de catre ADAC. Toate aceste aspecte tin insa doar de manevrarea scaunului si nicidecum de gradul de siguranta oferit.

Cu un rezultat de 1,6 in cazul accidentelor periculoase frontale, modelul Wolmax este un scaun de copii care ofera foarte multa siguranta. In mod cert vom continua sa clarificam, sa intrebam dar si sa analizam rezultatele testelor. Speram ca oamenii sa constientizeze ca nu scaunul este castigatorului testelor ci mai degraba copilul.

În mod sigur alegerea unui scaun potrivit pentru copil, adaptat modelului tau de masina va avea o contributie majora in protejarea lui.”

Sursa articol Axkid Suedia: https://www.axkid.com/axkid-wolmax-very-good-results-on-crash-and-chemical-testing/

 

Ai vazut promotiile noastre?

Lasă un răspuns

Open chat