Două mituri legate de scaunele pentru Rear Facing prelungit

Vă prezentăm în rândurile ce urmează două mituri legate de scaunele auto pentru Rear Facing prelungit:

Copilul meu nu stă confortabil
V-ați surprins vreodată copilul dormind într-o poziție ciudată? Cu susu-n jos pe canapea? Aproape căzând de pe pat? Dormind la masă? Există un motiv anume pentru care copiii fac aceste lucruri tot timpul: încheieturile lor sunt mult mai flexibile decât cele ale adulților. Natura a gândit lucrurile astfel, pentru ca ei să fie mai protejați când își caută echilibrul, când învață să meargă sau când se împiedică. Ca adult, ar putea părea extrem de inconfortabil să stai cu picioarele încrucișate pentru o perioadă lungă de timp, dar bebelușii și preșcolarii nu se simt deranjați.

Copilul meu nu-i place să stea cu spatele la direcția de mers
Lista lucrurilor pe care bebelușii nu le plac este mare: cereale pe podea, cereale în castron, cereale în castronul nepotrivit, cereale în castron la timpul nepotrivit, cerealele potrivite în castronul potrivit, dar la masa nepotrivită… Bebelușii sunt niște ființe mici și capricioase, cu o energie inepuizabilă și cu opinii pe care nu le pot exprima întotdeauna. Bebelușii plâng rareori pentru motivul exclusiv că nu le place sistemul rear facing. Ar putea la fel de bine să plângă pentru că cerul este albastru, sau pentru că nu le place să poarte centuri, indiferent de direcția în care se deplasează.
Se știe bine că bebelușii sunt mult mai în siguranță când călătoresc cu spatele la direcția de mers. Așa cum nu i-ați lăsa să alerge în stradă pentru că li s-ar putea părea amuzant să se joace acolo, nu ar trebui să le compromiteți siguranța în mașină doar pentru că nu le place să stea mai mult de 14 secunde într-un singur loc.

 

Ai vazut promotiile noastre?

Lasă un răspuns

Open chat