Cum să îți cureți scaunul auto în 6 pași

curatarea-scaunului-auto-rear-facing

Curățarea scaunului auto rear-facing

Cum să cureți eficient scaunul auto Axkid – scurt ghid pentru protejarea scaunului auto Axkid

Cu toții ne iubim copiii, dar adesea ei pot fi foarte dezordonați, iar scaunul auto suportă consecințele. Oamenii de știință de la Universitatea din Birmingham au descoperit că scaunele auto pentru copii au de două ori mai mulți germeni periculoși decât o toaletă. Prin urmare, pentru a scăpa de toate petele și murdăria nedorită, vă recomandăm acest ghid pas cu pas pentru curățarea scaunului auto Axkid și protejarea lui.

Consultați ghidul pas cu pas pentru curățarea scaunului auto rear-facing

  1. Verificați instrucțiunile pentru curățarea scaunului auto rear-facing

Înainte de a începe procesul de curățare, nu uitați să verificați manualul de instrucțiuni al scaunului. Următoarele instrucțiuni de curățare se aplică pentru toate scaunele auto Axkid. Dacă folosiți un scaun auto de la un alt producător, nu uitați să verificați mai întâi eticheta cu instrucțiunile pentru spălare.

2. Ștergeți tot ceea ce puteți

Adunați toate produsele de curățat de care dispuneți, înainte să începeți curățarea scaunului auto pentru copii. Producătorul vă recomandă să folosiți șervețele umede pentru copii, lavete moi, un burete și un vas cu apă caldă. Asigurați-vă că folosiți un detergent delicat, care nu conține substanțe chimice sau parfumuri dure care ar putea fi periculoase pentru copiii sensibili.

Folosiți detergenți fără parfum

Când totul este pregătit, începeți prin a îndepărta toate resturile solide și alte urme de murdărie care trebuie înlăturate înainte de a continua cu husa și centurile scaunului.

3. Scoateți tapițeria

Următorul pas este îndepărtarea husei scaunului auto. Pentru a vedea toate instrucțiunile cu privire la modul în care trebuie să scoateți husa, vizionați filmulețul de mai jos. Veți vedea cât este de simplu să îndepărtați husa scaunului auto Axkid.

Aveți grijă să puneți toate piesele pe care le scoateți de la scaun într-un loc sigur, în timp ce puneți husa la spălat.

4. Curățați husa scaunului auto și centurile

După ce îndepărtați husa, o puteți pune la mașina de spălat, la 30 grade, la un program de spălare pentru rufe delicate. După spălare, o puteți lăsa la aer să se usuce. Nu puneți husa într-un uscător de rufe, deoarece aceasta se poate deteriora și umplutura se poate separa de țesătură. Pe lângă husă, este important să curățați centurile și catarama. Centurile pot fi curățate, dar nu la mașina de spălat. Poate afecta puterea de tensionare a pânzei și după aceea nu va mai fi la fel de eficientă și sigură. Ceea ce puteți face este să o curățați cu ajutorul unei lavete moi și cu detergent fără parfum.

Nu uscați husa scaunului auto în uscătorul de rufe

Aceeași procedură se aplică și pentru cataramă, dar asigurați-vă că este complet uscată, pentru a nu rugini. Celelalte componente din plastic pot fi curățate cu ușurință cu mâna. Este important să aveți în vedere faptul că produsele de curățat care conțin solvenți pot avea un impact negativ asupra materialului plastic din care este confecționat scaunul și poate compromite siguranței acestuia. Aveți grijă ce produse de curățat alegeți.

5. Reasamblați scaunul

După ce ați curățat, uscat și aerisit toate componentele scaunului auto, este timpul să îl reasamblați. Urmăriți filmulețul de mai jos pentru a vedea cum trebuie să puneți husa la loc după spălarea acesteia. Asigurați-vă că toate clemele, clipsurile, etc. sunt prinse pe husă la fel cum erau înainte să o scoateți. Dacă trebuie să reinstalați scaunul auto în mașină, puteți viziona unul dintre video-urile de mai jos, care vă prezintă instrucțiunile cu privire la instalarea scaunului auto Axkid.

În cazul în care aveți întrebări cu privire la reinstalarea scaunului, puteți consulta manualul de instrucțiuni sau ne puteți contacta.

Instalare scaun auto Axkid Minikid
Instalare scaun auto Axkid Move
Instalare scaun auto Axkid Modukid

6. Reduceți riscul de a murdări scaunul auto, utilizând kit-ul Axkid

Este aproape imposibil să păstrezi curat scaunul auto pentru copii, dar cu ajutorul protecției de banchetă Axkid puteți reducere murdărirea scaunului. Husa de vară din bambus este de asemenea, perfectă pentru protejarea scaunului și în plus ține căldura la distanță.

Curățați periodic scaunul pentru a evita murdăria excesivă și mirosurile neplăcute.

Urmând acești pași simpli, scaunul vostru pentru copii va arăta mereu ca nou. Vă recomandăm să curățați periodic scaunul pentru a evita murdăria excesivă și mirosurile neplăcute.

Dacă aveți alte ponturi eficiente pentru protejarea scaunului auto pentru copii, nu ezitați să le împărtășiți cu noi.

Dezvăluirea măsurilor de siguranță excepționale din spatele Minikid 4

Axkid se concentrează întotdeauna pe siguranța copilului tău. Prin urmare, Axkid Minikid 4 este un [...]

Curs de prim ajutor pentru bebeluși

Dragă părinte, anul acesta te așteptăm la târgul Baby Boom Show, cel mai mare târg [...]

Rear-facing i-a salvat viața fiului Rebeccăi

La 10 dimineața, într-o zi normală de joi, s-a întâmplat un eveniment neașteptat, când Rebecca [...]

Axkid Minikid 3 vs. Axkid One 2

Care sunt diferențele între Axkid Minikid 3 și Axkid ONE 2? Ambele sunt două scaune [...]

Setarea corectă a poziției tetierei

Confortul poate avea diferite semnificații pentru diferite persoane. Un aspect comun pentru părinți în ceea [...]

Statistici alarmante pentru siguranța copilului

S-a dovedit faptul că orientarea cu spatele la sensul de mers este de până la [...]

Când este copilul meu pregătit pentru scaunul auto înălțător?

Când vine vorba despre siguranța copiilor în mașină, părinții trebuie să fie atenți la fiecare [...]

Minikid 3 vs Minikid 4

Comparatie Axkid Minikid 3 vs Minikid 4 Axkid Minikid 4 este cel mai nou produs [...]

Ai vazut promotiile noastre?

Lasă un răspuns