Scaun Auto Rear Facing Axkid Duofix Red 9-25 kg

2,299.00lei 1,949.00lei

Promotie

Scaun Auto Rear Facing Axkid Duofix Red 9-25 kg

2,299.00lei 1,949.00lei

Gratie integrarii centurii in cinci puncte cu auto-ajustare si a functionalitatii unice de miscare, Axkid Duofix este viitorul scaunelor auto pentru copii.

Scaunul auto Axkid Duofix poate fi instalat in urmatoarele moduri:

 1. cu spatele la sensul de deplasare pentru copii de 9-25 kg cu ajutorul centurii în 5 puncte a scaunului
 2. cu spatele la sensul de deplasare pentru copii de 9-18 kg cu ajutorul sistemului ISOfix.
 3. cu fata la sensul de deplasare pentru copii de 9-18 kg cu centura în cinci puncte a scaunului
 4. cu fața la sensul de deplasare pentru copii de 15-25 kg cu ajutorul centurii de siguranță în trei puncte din mașină ( folosit ca si scaun inaltator)

Desi scaunul auto pentru copii Axkid Duofix poate fi instalat si cu fata la directia de mers de la 9 kg va recomandam sa tineti scaunul instalat cu spatele la directia de mers cat mai mult timp, ideal pana la limita maxima de greutate sau inaltime.

În stoc

Axkid Duofix este un pionier al dezvoltării de scaune auto pentru copii. Copilul dumneavoastră se va bucura de confort maxim datorită protecțiilor moi, capitonate pentru umeri și suportului confortabil pentru gât. Designul scaunului respectă buna practică de ultimă oră din domeniul siguranței copilului. În combinație cu noua centură de siguranță cu auto-ajustare, acest scaun oferă copilului dumneavoastră protecție excelentă în caz de coliziune.

Informatii

 • În plus, testat la viteză mare conform standardului EuroNCAP.
 • Montare posibilă în orice loc din autoturism folosind centura de siguranță în trei puncte sau Isofix.
 • Centura de siguranță și suportul pentru gât integrate se ajustează automat la înălțimea și dimensiunea copilului.
 • Funcționalitatea unică de mișcare permite atașarea scaunului printr-o simplă mișcare de agitare.
 • Protecțiile laterale înalte oferă siguranță ridicată în caz de coliziuni laterale.
 • Lungimea generoasă a piciorului suport permite montarea în toate tipurile de vehicule.
 • Cele trei poziții de înclinare permit alinierea perfectă la perna scaunului din autovehicul.

Duofix este omologat conform ECE R44 rev 04. Scaunul auto poate fi instalat cu spatele la sensul de deplasare pentru copii de 9-25 kg cu ajutorul centurii de siguranță în trei puncte din mașină sau pentru copii de 9-18 kg cu Isofix. Scaunul auto poate fi instalat cu fața la sensul de deplasare pentru copii de 15-25 kg cu ajutorul centurii de siguranță în trei puncte din mașină sau pentru copii de 9-18 kg cu centura de siguranță în cinci puncte a scaunului auto.

Recenzii

 1. :

  Folosim scaunul de cand am trecut de varsta de un an! Am ales sa continuam cu pozitia rear-facing pentru ca in aceasta pozitie copilasul e cel mai in siguranta, fiind protejat cel mai bine in caz de impact. Fiind cu spatele la sensul de mers, in caz de accident, impactul nu este simtit puternic de catre copil, pozitia sa ramane fixa, centurile il securizeaza complet iar coloana este in siguranta. Din fericire am avut sansa sa probam un model premium din gama rear-facing, care indeplinea toate dorintele noastre: pozitionare rear-facing, sistem isofix de montare, multe elemente de siguranta (picior de suport, centuri de fixare) si confort (trepte de inclinare, tetiera ce se ridica si se fixeaza). Suntem multumiti de el si avem de gand sa calatorim in pozitia rear-facing cat mai mult timp posibil!

 2. (proprietar verificat):

  Un scaun auto sigur, comod și cu un design frumos. L-am achizitionat pentru fetița noastră si suntem multumiti. L-am folosit și la drumuri mai lungi, de 2-3 ore, fetița poate dormi în el, unghiul de înclinare a scaunului permite acest lucru. Am poziționat scaunul cu spatele la direcția de mers, ceea ce sporește siguranța copilului. Piciorul de fixare a scaunului îi conferă un plus de stabilitate și nouă, părinților, un plus de încredere că fetița noastră e în siguranță în timpul călătoriei cu mașina.

 3. :

  Am cumparat de curand scaunul Axkid Duofix pentru bebe de 1 an si l-am pozitionat cu spatele la sensul de mers.pozitionat. Eram putin emotionata la primul drum lung (4-5 h), pentru ca nu stiam daca ii va placea si daca va rezista tot timpul in scaun, dar mi-au fost depasite asteptarile. Bebe sta confortabil si a dormit foarte bine pentru 3 ore. Unghiul de inclinare este potrivit, iar cand e treaz, vede pe geam, ne jucam si sta linistit. Are suficient de mult spatiu la picioare. Sistemul de inchidere si reglare a centurilor este usor de folosit, astfel ca nu este greu nici la plimbarile cu masina in oras.
  Am facut destul de multe drumuri lungi cu noul nostru scaun si suntem foarte multumiti si linistiti, caci siguranta copilului este pe primul loc.

 4. :

  Iata ca dupa 10 mii de km deja parcursi cu noul membru al familiei in scaunul Axkid Duofix suntem indreptatiti sa ne exprimam libera si umila parere. Pe masura ce trece timpul ne dam seama ca o alegere mai buna de atat nu am fi reusit sa facem. Este scaunul reusit pentru ce ne doream noi de la el. Cu atat mai mult entuziasmati cand vedem ca bebe se simte bine in el si comod indiferent ca e un drum scurt de oras sau un drum de 10 ore de condus ( binenteles cu pauzele necesare). Gandul ca am reusit ca procur ceva eficient copilului pentru siguranta lui ma face sa uit cheltuiala. In final pentru cei care trec pentru prima data pe aici…nu fiti ignoranti si cititi…cititi mult si documentati-va mult ce inseamna rf si ce inseamna ff. Este siguranta copiilor dvs.in joc chiar daca are un impact mare pentru voi ce spun altii si nu stiu ce presupune mai exact un astfel de scaun. Noi multumim inca o data pentru promtitudine si ajutorul acordat.

Adaugă un comentariu

Adaugă un comentariu