Scaun Auto Rear Facing Axkid Duofix Green / Verde 9-25 kg

2,299.00lei 1,949.00lei

Promotie

Scaun Auto Rear Facing Axkid Duofix Green / Verde 9-25 kg

2,299.00lei 1,949.00lei

Gratie integrarii centurii in cinci puncte cu auto-ajustare si a functionalitatii unice de miscare, Axkid Duofix este viitorul scaunelor auto pentru copii.

Scaunul auto Axkid Duofix poate fi instalat in urmatoarele moduri:

 1. cu spatele la sensul de deplasare pentru copii de 9-25 kg cu ajutorul centurii în 5 puncte a scaunului
 2. cu spatele la sensul de deplasare pentru copii de 9-18 kg cu ajutorul sistemului ISOfix.
 3. cu fata la sensul de deplasare pentru copii de 9-18 kg cu centura în cinci puncte a scaunului
 4. cu fața la sensul de deplasare pentru copii de 15-25 kg cu ajutorul centurii de siguranță în trei puncte din mașină (folosit ca si scaun inaltator)

Desi scaunul auto pentru copii Axkid Duofix poate fi instalat si cu fata la directia de mers, de la 9 kg va recomandam sa tineti scaunul instalat cu spatele la directia de mers cat mai mult timp, ideal pana la limita maxima de greutate sau inaltime.

Optiuni de instalare (video)

 

În stoc

Axkid Duofix este un pionier al dezvoltării de scaune auto pentru copii. Copilul dumneavoastră se va bucura de confort maxim datorită protecțiilor moi, capitonate pentru umeri și suportului confortabil pentru gât. Design-ul scaunului respectă buna practică de ultimă oră din domeniul siguranței copilului. În combinație cu noua centură de siguranță cu auto-ajustare, acest scaun oferă copilului dumneavoastră protecție excelentă în caz de coliziune.

Informatii

 • Testat la viteză mare conform standardului EuroNCAP.
 • Montare posibilă în orice loc din autoturism folosind centura de siguranță în trei puncte sau ISOfix.
 • Centura de siguranță și suportul pentru gât integrate se ajustează automat la înălțimea copilului.
 • Tetiera poate fi reglata atat automat odata cu centurile de siguranta, cat si manual in una din cele 7 pozitii fixe disponibile.
 • Funcționalitatea unica de tensionare automata a centurilor laterale ale scaunului printr-o simplă mișcare de apasare pe lateralele lui
 • Protecțiile laterale înalte oferă siguranță ridicată în caz de coliziuni laterale.
 • Lungimea generoasă a piciorului suport permite montarea în toate tipurile de vehicule.
 • Cele trei poziții de înclinare permit alinierea perfectă la perna scaunului din autovehicul.

Duofix este omologat conform ECE R44 rev 04.

Pachetul Axkid Duofix contine:

 • Scaunul cu baza ISOfix incorporata
 • Set de 2 centuri utilizate pentru prinderea de scaunul din fata
 • Set ghidaj ISOfix

Recenzii

 1. (proprietar verificat):

  Am cumparat acest scaun in urma cu un an de zile si pot spune ca este destul de mare si ocupa f mult loc in pozitia rear-facing (intr-un passat, masina f spatioasa de altfel, dupa instalarea scaunului, pe locul din fata mai poate sta doar o persoana foarte supla). In minus, mi se pare destul de necomfortabil pt copiii sub 2-3 ani. Cu toate reglajele, pozitia copilului in scaun este aproape verticala si la orice denivelare (si pe drumurile noastre sunt destule) sau frana copilul se misca, ii cade capul in fata si uneori se trezeste.

  Nu comentez aspectele legate de siguranta… pt asta l-am cumparat, insa vine cu un cost si mai mare ca pretul: este mare si necomfortabil.

  Altfel, nu am de reprosat nimic magazinului si personalului care au fost f amabili cu explicatii si ajutor la montaj.

  E doar un warning pt cei care vor si comfort.

  • :

   Va multumim pentru recenzia scaunului Axkid Duofix!
   Datorita spatarului inalt ce permite utilizarea scaunului pana la o inaltime de 120-125 cm spatiul ocupat in masina, intr-o pozitie inclinata, e destul de mare si in anumite masini pot limita spatiul pentru pasagerul din fata.
   Datorita pozitionarii cu spatele la directia de mers capul copilasului va veni in fata in cazul unui demaraj puternic si va fi protejat de spatar in cazul unei frane.
   Pentru ca si pentru noi este extrem de important confortul copilasilor in scaunele auto va rugam sa ne trimiteti 3-4 poze cu scaunul din lateral si cu copilasul asezat in scaun la adresa de email contact@axkid.ro. Suntem convinsi ca va vom putea ajuta cu sfaturi ce vor imbunati confortul copilului dumneavoastra in scaunul auto.

Adaugă un comentariu

Adaugă un comentariu