Despre noi

Vă mulțumim pentru interes și pentru faptul că tratați siguranța în trafic a copilului dumneavoastră cu o mare seriozitate.

Ne bucurăm că v-ați început documentarea în privința celui mai sigur scaun auto pentru copilul dumneavoastră.

Noi ne remarcăm, de asemenea, prin documentarea minuțioasă și exigentă pe care am întreprins-o cu scopul de a identifica și distribui cele mai performante și mai sigure scaune de mașină pentru copiii noștri. Mulțumită acestui demers, aducem în România accesul unic la produse atestate conform standardului ECE R44 / 04, ce au la bază furnizori suedezi de înaltă calitate, ale căror norme de siguranță au fost preluate cu entuziasm de către piața europeană.

În acest sens, vă recomandăm și vă punem la dispoziție scaunele de siguranță Axkid, ce au la bază filosofia scandinavă conform căreia scaunele cu spatele la direcția de mers oferă mai multă protecție copiilor și trebuie folosite montate în această poziție cel puțin până la vârsta de 4 ani a copiilor.

Conceptul este apreciat și susținut de majoritatea vocilor cu greutate în domeniu, precum Academia Americană de Pediatrie.

Studiile certifică faptul că riscurile de accidentare gravă sau fatală sunt de cinci ori mai mici atunci când copilul dumneavoastră călătorește cu spatele la direcția de mers.

Prin urmare, suntem aici pentru a accesibiliza siguranța copilului dumneavoastră, asigurând în România diversificarea posibilităților de achiziționare a scaunelor descrise de conceptul rear facing prelungit.